Συχνές ερωτήσεις & απαντήσεις

Το Ntynomai.gr δεν είναι ηλεκτρονικό κατάστημα, δεν πωλεί προϊόντα. Απλά συγκεντρώνει στις σελίδες του τα προϊόντα από άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα, έτσι ώστε να διευκολύνει την αναζήτησή σας αλλά και να σας δίνει ιδέες.

Πως μπορώ να αγοράσω ένα προϊόν που είδα στις σελίδες σας;

Κάντε click πάνω στο προϊόν και θα μεταφερθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα που πωλεί το προϊόν. Μπορείτε να το αγοράσετε από εκεί ή να ρωτήσετε για περισσότερες πληροφορίες (μεθόδους πληρωμής, αποστολής, διαστάσεις, χρώματα κλπ). Αν συναντήσετε κάποιο πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας, μήπως και μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε εμείς αντί του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Είδα ένα προϊόν στις σελίδες σας αλλά σήμερα δεν μπορώ να το βρω. Μπορείτε να με βοηθήσετε;

Πολλά από τα προϊόντα εξαντλούνται από τα ηλεκτρονικά καταστήματα που τα πωλούν. Είναι φυσιολογικό να σταματάνε να εμφανίζονται κάποια στιγμή στους καταλόγους μας. Αν γνωρίζετε από ποιο ηλεκτρονικό κατάστημα προέρχεται στο προϊόν, επικοινωνήστε μαζί τους για να σας δώσουν περισσότερες πληροφορίες.

Τα προϊόντα που προτείνετε είναι πολύ ακριβά. Γιατί;

Προτείνουμε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ από όλες τις κατηγορίες τιμών. Πολλές φορές όμως οι fashion editors μας, προτείνουν ακριβά προϊόντα για να δώσουν ιδέες για ένα στυλ, μια τάση, όχι απαραίτητα σαν πρόταση αγοράς, αλλά σαν παράδειγμα. Έχουμε πλήρη συναίσθηση της κρίσης, αν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα για κάποιο προϊόν, χρησιμοποιήστε το σαν ιδέα μόνο και αναζητήστε κάτι αντίστοιχο αλλά φθηνότερο στους καταλόγους μας. Οι κατάλογοί μας περιλαμβάνουν σε μόνιμη βάση πάνω από 150.000 προϊόντα, οπότε το να εντοπίσετε αυτό που σας αρέσει στα επίπεδα τιμών που θέλετε, είναι απλά θέμα ψαξίματος.

Γιατί προωθείτε προϊόντα με γούνα;

Πολλές φορές δεν γνωρίζουμε (δεν αναφέρει το ηλεκτρονικό κατάστημα) αν τα στοιχεία από γούνα είναι από φυσική η συνθετική, ούτε μπορούμε να το καταλάβουμε βλέποντας απλά τη φωτογραφία του προϊόντος. Ναι, δεν μας αρέσει να παιδεύονται ζωάκια για να ντυνόμαστε. Αν έχετε οποιαδήποτε υποψία ότι μια γούνα είναι αληθινή, επικοινωνήστε με το ηλεκτρονικό κατάστημα που την πουλά για επιβεβαίωση και μην προχωρήσετε σε αγορά.

Είδα ένα προϊόν στο Ntynomai.gr, αλλά όταν έκανα κλικ στο ηλεκτρονικό κατάστημα είδα διαφορετική τιμή. Γιατί;

Ο κατάλογός μας ενημερώνεται σε καθημερινή βάση με βάση τα στοιχεία που μας αποστέλλουν τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Δεν συμβαίνει συχνά, αλλά μπορεί να βρεθεί προϊόν με διαφορετική τιμή, μέχρι να γίνει η επόμενη ενημέρωση.

Δεν έμεινα ικανοποιημένη/ος από το ηλεκτρονικό κατάστημα που μου προτείνατε. Τι μπορώ να κάνω;

Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα που αναφέρουμε στις σελίδες μας να τηρούν ένα αποδεκτό επίπεδο εξυπηρέτησης. Σαν μια πρώτη αντίδραση, μπορείτε να αξιολογήσετε το ηλεκτρονικό κατάστημα στη σελίδα αξιολόγησης (θα τη βρείτε πηγαίνοντας στη λίστα με τα ηλεκτρονικά καταστήματα και κάνοντας κλικ στο δεσμό «αξιολόγηση»). Αν θεωρείτε ότι το πρόβλημα είναι σοβαρό, μπορείτε να μας ενημερώσετε και θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε.

Να φτιάξετε και το gdynomai.gr

Χα χα, αστείο… :-). Οι μισοί τουλάχιστον άνδρες αναγνώστες μας, κάνουν αυτό το σχόλιο. Ναι, το σκεφτόμαστε κι εμείς και γελάμε. Στο Ntynomai.gr πάντως απευθυνόμαστε σε ηλικίες 13+, οπότε προσπαθούμε να διατηρήσουμε ένα επαρκώς σεμνό επίπεδο.