Σχετικά με το NTYNOMAI.gr

Γενικά

Το Ntynomai.gr παρακολουθεί τη μόδα όπως αυτή καταγράφεται στο ελληνικό (και κάποιες φορές και στο διεθνές) internet. Επιλέγει τα καλύτερα άρθρα που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε πως θα ντυθείτε, δηλαδή τι να αγοράσετε, με τι να το συνδυάσετε και πότε να το φορέσετε.

Παράλληλα, μπορείτε να βρείτε links προς εταιρείες και web sites που σχετίζονται με τη μόδα, όπως εταιρείες ένδυσης και υπόδησης, περιοδικά που ασχολούνται με τη μόδα και ηλεκτρονικά καταστήματα με ρούχα και παπούτσια.

Αν έχετε οποιαδήποτε παρατήρηση η πρόταση που θα μπορούσε να βελτιώσει το web site και να το κάνει πιο χρήσιμο για εσάς, θα χαρούμε να σας ακούσουμε. Στείλτε μας ένα e-mail στο ideas@ntynomai.gr.

Περιεχόμενο & Πνευματικά δικαιώματα

Το Ntynomai.gr εκτός από το δικό του περιεχόμενο, αναδημοσιεύει επιλεκτικά περιεχόμενο από άλλα web sites. Οι τίτλοι, η εισαγωγή και οι φωτογραφίες των άρθρων προέρχονται από τα web sites προς τα οποία υπάρχει link και στα οποία ανήκουν τα πνευματικά δικαιώματα. Οι φωτογραφίες που δεν αντιστοιχούν στην πηγή των άρθρων, είναι royalty free, έχουν αγοραστεί από το ntynomai.gr και δεν επιτρέπεται η αντιγραφή και αναπαραγωγή τους.

Η αναδημοσίευση του περιεχομένου του Ntynomai.gr επιτρέπεται μόνο εάν αναφέρεται η πηγή και link προς το ntynomai.gr. Το link θα πρέπει να είναι εμφανές στις μηχανές αναζήτησης.