Το ξεμπέρδεμα των μαλλιών μία εύκολη πια υπόθεση!

Το ξεμπέρδεμα των μαλλιών μία εύκολη πια υπόθεση!

Το θυμόμαστε από την παιδική μας ηλικία, που τότε δεν υπήρχαν οι κατάλληλες βούρτσες για μπερδεμένα μαλλιά ούτε κατάλληλα προϊόντα, με αποτέλεσμα το ξεμπέρδεμα των μαλλιών να αποτελεί ένα βάσανο τόσο για τις μαμάδες όσο και για τα παιδιά.

Ακόμα και σήμερα υπάρχουν μαμάδες που δυσκολεύονται να ξεμπερδέψουν τα μαλλιά των παιδιών τους και όμως πια έχουμε τους κατάλληλους συμμάχους ώστε το λούσιμο και μετά το χτένισμα να αποτελεί μία ευχάριστη υπόθεση.

Αρχικά υπάρχουν πια κατάλληλα προϊόντα για παιδιά που βοηθούν ώστε να ξεμπερδεύονται πιο εύκολα τα μαλλιά τους.

Frezyderm - Sensitive Kids Magic Spray Girls 150ml
Frezyderm - Sensitive Kids Magic Spray Girls 150ml (5,64 €) [Περισσότερα]
Apivita Kids Conditioner με Μέλι & Τριαντάφυλλο 150ml
Apivita Kids Conditioner με Μέλι & Τριαντάφυλλο 150ml (7,61 €) [Περισσότερα]
Childs Farm Conditioner Strawberry & Organic Mint 250ml
Childs Farm Conditioner Strawberry & Organic Mint 250ml (7,50 €) [Περισσότερα]

Επίσης η νέα σειρά JOHNSON'S® No More Tangles είναι σχεδιασμένη ακριβώς για αυτό τον σκοπό. Τα πυκνά και σγουρά μαλλιά μπερδεύονται πολύ εύκολα. Για εύκολο χτένισμα και ξεμπέρδεμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σαμπουάν 2 σε 1, το οποίο προσφέρει περιποίηση με σαμπουάν και conditioner σε ένα μόνο εύκολο βήμα. Δοκιμάστε το JOHNSON’S® Baby Shampoo & Conditioner  για να ξεμπερδέψετε τους κόμπους και τα μπερδεμένα μαλλιά. Επίσης, καλό είναι να πλένετε τα μαλλιά προς την κατεύθυνση που πέφτουν.

Για πολύ μπερδεμένα ή ανακατεμένα μαλλιά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σπρέι για εύκολο χτένισμα όπως το JOHNSON'S® NO MORE TANGLES® detangling spray. Το προϊόν αυτό χρησιμοποιείται τόσο σε στεγνά όσο και σε βρεγμένα μαλλιά και, επομένως, μπορείτε να το απλώσετε στα μαλλιά του νηπίου σας και να τα χτενίσετε ακόμη και αν δεν τα έχετε λούσει. Έτσι προλαμβάνετε τους κόμπους πριν αυτοί σχηματιστούν.

Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στο ξεμπέρδεμα, δοκιμάστε ένα conditioner χωρίς ξέβγαλμα, όπως το JOHNSON'S® NO MORE TANGLES® leave-in conditioner. Βουρτσίστε ξεκινώντας από τις άκρες των μαλλιών και προχωρώντας προς το κρανίο.

Johnson's Baby Σαμπουάν No More Tangles 500ml
Johnson's Baby Σαμπουάν No More Tangles 500ml (4,17 €) [Περισσότερα]

Τέλος, καλό είναι να προμηθευτείτε ειδικές βούρτσες που βοηθούν στο πιο εύκολο ξεμπέρδεμα των μαλλιών και εξασφαλίζουν τη μέγιστη απόδοση χωρίς να πονά το παιδικό κεφαλάκι.

Macadamia Βούρτσα μαλλιών
Macadamia Βούρτσα μαλλιών (10,50 €) [Περισσότερα]
Βούρτσα χτενίσματος Macadamia
Βούρτσα χτενίσματος Macadamia (10,99 €) [Περισσότερα]
Tangle Teezer Color - Salon Elite Purple Crush
Tangle Teezer Color - Salon Elite Purple Crush (9,99 €) [Περισσότερα]
Tangle Cherub White
Tangle Cherub White (13,90 €) [Περισσότερα]

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...