Γυαλιά ηλίου για παιδιά: Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή!

Γυαλιά ηλίου για παιδιά: Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή!

Όσο βαδίζουμε σιγά σιγά και προς το καλοκαίρι τα γυαλιά ηλίου για τα παιδιά μας κρίνονται όχι μόνο απαραίτητα αλλά και ένα βασικό όπλο κατά του ήλιου και της υπεριώδους ακτινοβολίας. 

Κανονικά θα έπρεπε τα παιδιά να φορούν τα γυαλιά τους και τις ηλιόλουστες μέρες του χειμώνα, γιατί μπορεί οι θερμαντικές ακτίνες να μην περνούν, οι υπεριώδεις όμως είναι εκεί για να μας θυμίζουν τις βλαβερές συνέπειες τους. 

Εξάλλου μην ξεχνάτε και το εξής, πως τα παιδιά, ειδικά από την Άνοιξη και μετά, είναι συνεχώς έξω, παίζουν, βγαίνουν βόλτες, χαίρονται την φύση, επομένως τα γυαλιά ηλίου θα πρέπει να τα συνοδεύουν παντού.

Μία πάγια ερώτηση είναι πότε τα παιδιά πρέπει να ξεκινήσουν να φορούν γυαλιά ηλίου; Αναμφισβήτητα, όσο νωρίτερα το κάνουμε αυτό, τόσο καλύτερα.

Εξάλλου όταν είναι βρέφη έτσι κι αλλιώς δεν εκτίθενται πολύ στον ήλιο, στην ηλικία των δυο και άνω καλό είναι να επιλέξουμε αξιόπιστα γυαλιά που θα τα προστατεύουν κάθε στιγμή!

Εννοείται πως τα παιδικά γυαλιά ηλίου εκτός από τους φακούς που πρέπει να είναι πιστοποιημένοι οφείλουν να είναι εύκαμπτοι και να μην σπάνε εύκολα, καθώς τα παιδιά μικρότερης ηλικίας συχνά τα βλέπουν σαν παιχνίδι.

Βρήκαμε για εσάς κάποια από αυτά που κυκλοφορούν ώστε να σας δώσουμε κάποιες ιδέες!

POLAROID P0115 MZF/OZ 46 POLARIZED
POLAROID P0115 MZF/OZ 46 POLARIZED (26,99 €) [Περισσότερα]
POLAROID P0115 UDF/JY 46 POLARIZED
POLAROID P0115 UDF/JY 46 POLARIZED (26,89 €) [Περισσότερα]
ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ POLAROID KIDS
ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ POLAROID KIDS (35,00 €) [Περισσότερα]
ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ
ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ (14,92 €) [Περισσότερα]
RAYBAN RJ9506S
RAYBAN RJ9506S (46,99 €) [Περισσότερα]
ΣΕΤ ΔΩΡΟΥ
ΣΕΤ ΔΩΡΟΥ (45,00 €) [Περισσότερα]

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...