3 πιθανοί λόγοι που νιώθεις άδεια τη ντουλάπα σου!

3 πιθανοί λόγοι που νιώθεις άδεια τη ντουλάπα σου!

Εδώ και κάτι χιλιάδες χρόνια παρατηρείται το φαινόμενο του «Δεν έχω τι να φορέσω» και επιτίθεται κυρίως σε γυναικείο πληθυσμό.

Κρούσμα Νο.∞

Συμπτώματα: Το θύμα ψάχνει απεγνωσμένα για να βρει κάτι ωραίο να φορέσει. Πετάει όλα τα ρούχα έξω από την ντουλάπα. Τα ανακατώνει και τα τσαλακώνει. Δεν βρίσκει κάτι που να το ενδιαφέρει. Απειλεί ότι θα ακυρώσει την έξοδό του. Τρέχει πανικόβλητο στο δωμάτιο βγάζοντας κραυγές αγωνίας και θυμού. 

Αν και οι επιστήμονες κάνουν πολλές προσπάθειες, ακόμη δεν έχουν ανακαλύψει τα αίτια αυτού του προβλήματος που μαστίζει την κοινωνία μας. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιες πιθανές αιτίες που να οδηγούν σε αυτό το παραλήρημα-δίχως-τέλος.

 

Πρότυπα-τηλεόραση-social media.

Ανοίγεις την τηλεόραση για να περάσει η ώρα και το μάτι σου δεν ξεκολλάει από το υπέροχο σύνολο της παρουσιάστριας, το οποίο παρεμπίπτοντως θα μπει αργότερα σε κλήρωση στο instagram. Λες ωραία, αυτό θα φορέσω στο αυριανό πάρτι. Μπαίνεις στο internet για να παίξεις στο διαγωνισμό και ξαφνικά σου εμφανίζονται άλλα 256 παρόμοια. Εγκεφαλικό! Δεν κερδίζεις στο διαγωνισμό και φυσικά δεν προλαβαίνεις να αγοράσεις τα άλλα. Οπότε λες θα βρω από την ντουλάπα μου να βάλω κάτι παρόμοιο. Δυστυχώς όμως δεν υπάρχουν νεράιδες που να μεταμορφώνουν το προπέρσινο φόρεμα, σε αυτό που πρωτοκυκλοφόρησε εχθές.

Η μόδα αλλάζει.

Παρόλο που το στυλ σε κάθε σεζόν κινείται στο ίδιο μήκος κύματος υπάρχουν πολλές διαφοροποιήσεις και νέα κομμάτια που θες να τα κάνεις δικά σου. Όλο και κάτι θα υπάρχει που δεν θα έχεις αλλά θα το θες απεγνωσμένα. Έτσι, η απουσία του κάνει τη ντουλάπα στα μάτια σου να μοιάζει άδεια (και ας κλείνει με δυσκολία).

Έχεις την τάση να φοράς τα ίδια και τα ίδια, ξανά και ξανά.

Υπάρχουν κάποια ρούχα που μας έχουν κλέψει την καρδιά είτε για την κομψότητά τους, είτε για την άνεση που χαρίζουν. Τα τελευταία είναι συνήθως μετρημένα στα δάχτυλα και προτιμούνται πολύ περισσότερο από κάποια άλλα. Με άλλα λόγια έχεις εθιστεί σε αυτά. Κάπως έτσι περιορίζεις τις επιλογές σου διότι ξεχνάς τι άλλο υπάρχει μέσα στη γκαρνταρόμπα σου. Το αποτέλεσμα είναι να αρχίσεις να βαριέσαι ακόμη και τα «καλύτερα» κομμάτια και να ζητάς άλλα.

Χαλάρωσε, ρούχα υπάρχουν! 

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...