Κατά μάνα, κατά κόρη

Κατά μάνα, κατά κόρη

Το να ντύνονται όμοια -ή έστω ταιριαστά- μαμάδες με τις κόρες τους αλλά και μπαμπάδες με τα αγόρια τους είναι της μόδας τα τελευταία χρόνια και ομολογουμένως μου αρέσει και εμένα πολύ. Πριν λίγες ημέρες είχαμε τη βάπτιση του μικρότερου μέλους της οικογένειάς μας και η επιλογή μου σχετικά με το ντύσιμο το δικό μου και της κόρης μου δεν ήταν άλλο από δυο (σχεδόν) ίδιες τούλινες, τουτου όπως είναι γνωστές, φούστες για μαμά και κόρη! Η μόνη τους διαφορά ήταν στο ότι στης μικρής μου τη φούστα πρόσθεσα, εσωτερικά από το τούλι, ροδοπέταλα ροζ για να έχει μια κοριτσίστικη “τσαχπινιά” παραπάνω, γιατί το χρώμα στο οποίο ράψαμε τις φούστες μας ήταν στο αυτό της μέντας, ενώ το κορίτσι μου το έχουμε συνηθίσει λίγο πιο ροζ και μας αρέσει έτσι...

Στη φώτο βλέπετε τόσο της μικρής μου όσο και το δικό μου σύνολο, τα οποία έραψε για εμάς η Μαρία από το Wear M. η οποία ειδικεύεται σε κάθε είδους custom made δημιουργίες και έχει ντύσει ασορτί πολλές μαμάδες με τα κορίτσια τους!

 
 

Σερφάροντας στο διαδίκτυο μπορείτε να πάρετε πολλές ιδέες για ίδιο ντύσιμο σε μαμά και κόρη. Ίδιες φούστες, ίδια φορέματα επίσημα, ίδια t-shitrs, ίδια ντυσίματα ακόμα και για τις καθημερινές σας βόλτες ή την παραλία.

 
 
 
 
 

Άλλωστε είναι πολλές και οι διασημότητες σε Ελλάδα και εξωτερικό που έχουν κάνει τέτοιου είδους κοινές εμφανίσεις με τα βλαστάρια τους.

 
 
 

Επίσης, πολλές είναι οι ιδιαίτερες προτάσεις που θα βρείτε με διάφορα μηνύματα γραμμένα πάνω σε μπλούζες. Λέξεις που δίνουν άλλο νόημα σε ένα T-shirt ή ένα φούτερ και ντύνουν ομαδικά όλη την οικογένεια!

 
 
 
 

Eγώ έχω ήδη ξεχωρίσει την επόμενη επιλογή μου για όλη την οικογένεια, εσείς;

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...