Στιλιστικά κόλπα για πολυάσχολες μαμάδες!

Στιλιστικά κόλπα για πολυάσχολες μαμάδες!

Δεν έχει σημασία αν μια μητέρα στις μέρες μας δουλεύει ή όχι. Έτσι και αλλιώς οι νέες μαμάδες είναι πολυάσχολες και συχνά δεν έχουν χρόνο αρκετό να αφιερώσουν στον εαυτό τους. Δεν είναι μόνο το σπίτι ή η δουλειά αλλά διάβασε τα παιδιά, πήγαινε τα αγγλικά, τρέξε κολυμβητήριο, φτάνει συχνά το βράδυ και αναρωτιέσαι πως έχει περάσει η μέρα. Έτσι αξίζει να δούμε κάποια κόλπα ώστε και να έχουμε στυλ αλλά και να νιώθουμε άνετα, κάθε φορά που τρέχουμε μαζί με τα παιδιά μας σε μία δραστηριότητα ή στην καθημερινή μας βόλτα.

Επιλέξτε άνετα παντελόνια,  εγώ τα αποκαλώ ''παντελόνια βόλτας'', δεν με στενεύουν, μου δίνουν την άνεση να τρέχω όλη μέρα, τα φορώ, μαζί με μία μπλούζα και φεύγω!

 

Τώρα που μπαίνει η Άνοιξη και κατόπιν το καλοκαίρι, αξίζει να επιλέξετε άνετα καθημερινά φορέματα μέχρι το γόνατο. Τα φοράς στη στιγμή και φεύγεις. Βάζεις κα ένα κολιέ, ένα Lip gloss και είσαι έτοιμη.

Επιλέξτε χρώματα στα ρούχα σας που να είναι γήινα ή να συνδυάζονται εύκολα μεταξύ τους. Αυτό είναι μέγιστο κόλπο. Εκείνη τη στιγμή, που πρέπει να ντυθείς στο λεπτό, γιατί έχει αργήσει το παιδί στο σχολείο και πρέπει να το πετάξεις με το αυτοκίνητο, δεν σε παίρνει να σκεφτείς πώς να συνδυάσεις τα ρούχα σου. Αντί να βγεις φορώντας ότι βρεις μπροστά σου, τουλάχιστον αυτά που θα αρπάξεις τυχαία να συνδυάζονται χρωματικά.

 

Εννοείται, μα εννοείται πως μαμά ίσον sneaker παπούτσια! Όσο πιο ανατομικά, τόσο καλύτερα. Τέλος, καλό είναι μια μέρα που θα έχετε χρόνο, ανά κρεμάστρα να φτιάξετε το συνδυασμό. Σας το εγγυώμαι, θα με θυμηθείτε!  

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...