Μυστικά μόνο για γυναίκες!

Μυστικά μόνο για γυναίκες!

Είναι εκείνα τα μυστικά που ενίοτε μπορούν να μας βγάλουν από τη δύσκολη θέση! Και σκεφτείτε πόσες μα πόσες φορές ερχόμαστε σε δύσκολη θέση στην καθημερινότητά μας με απλά πράγματα. 

Ακολούθηστε τις συμβουλές μας και δεν θα χάσετε!

  • Αναλογιστείτε πόσο στεναχωριόμαστε, όταν πιαστεί κάπου η πλεκτή μας μπλούζα και μετά προεξέχει ουσιαστικά μία θηλειά. Τι κάνουμε τότε; Παίρνουμε ένα κλασικό μαύρο τσιμπιδάκι, περνάμε μέσα τη θηλιά και κατόπιν το βάζουμε από έξω προς τα μέσα στη μπλούζα μας. Η θηλειά εξαφανίστηκε!
  • Αγοράσατε τώρα ένα ζευγάρι παπούτσια και σας χτυπάνε αλλά δεν μπορείτε να τα επιστρέψετε για διάφορους λόγους. Τότε, φορέστε τα παπούτσια σας με ένα ζευγάρι κάλτσες και εκεί πους σας ενοχλεί το παπούτσι με ένα πιστολάκι βάλτε ζεστό αέρα για αρκετή ώρα. Όχι, δεν θα σας ξαναχτυπήσουν ποτέ!
  • Το αγαπημένο σας πουκάμισο ανοίγει στο επίμαχο σημείο παρόλο που το κουμπί κλείνει και φαίνεται το σουτιέν. Όχι δεν μπορείς να πας έτσι στη δουλειά. Σίγουρα ο άντρας σου κάπου θα έχει στο σπίτι ταινία διπλής όψης. Κόβετε ένα κομματάκι και το βάζετε στο σημείο που ανοίγει. Τι καλά!
  • Έχετε λευκά πουκάμισα και t-shirts που κιτρινίζουν στην περιοχή της μασχάλης; Πριν τα βάλετε στο πλυντήριο περάστε τα με λεμόνι και αποχαιρετιστείτε για πάντα τις κιτρινίλες.
  • Δεν ξέρετε με τι παπούτσι να συνδυάσετε ένα πολύχρωμο φόρεμα; Η nude γόβα πάντα μα πάντα θα σας βγάζει από τη δύσκολη θέση!
  • Μυρίζουν τα αθλητικά σας παπούτσια; Ένα είναι το κόλπο: Βάζετε από ένα σακουλάκι τσάι σε καθένα από αυτά!
  • Θέλετε να φάινονται πιο ψηλά τα πόδια σας; Γυρίστε τα μπατζάκια από το denim παντελόνι σας και βάλτε τακούνια. 

Μυστικά, τα οποία προήλθαν από τις γιαγιάδες μας, από στόμα σε στόμα και ουσιαστικά καθημερινά μας κάνουν πιο εύκολη τη ζωή. Μήπως ήρθε η ώρα να μοιραστείς και εσύ κάποιο μαζί μας;

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...