Έξυπνα tips για το αντρικό ντύσιμο.

Έξυπνα tips για το αντρικό ντύσιμο.

Δεν έχουν μόνο οι γυναίκες "κόλπα" για να δείχνουν πιο όμορφες και πιο εντυπωσιακές, αλλά υπάρχουν και αντίστοιχα αντρικά tips που συμβάλλουν ώστε ένας άντρας να αποφύγει τα κλασικά λάθη και να δείχνει μοναδικά καλοντυμένος, με επιμελημένη εμφάνισή.

Έτσι λοιπόν, πρώτο και βασικότερο μυστικό θεωρείται ένα: να αγοράζει ρούχα ακριβώς στο νούμερό του. Συνήθως οι άντρες έχουν την τάση να αγοράζουν ή πολύ στενά ή πολύ φαρδιά ρούχα. Και στις δυο περιπτώσεις το αποτέλεσμα δεν είναι κολακευτικό. Το πιο στενό δεν αναδεικνύει το σώμα του, το πιο φαρδύ, τον δείχνει πιο κοντό και με περισσότερα κιλά. Επίσης, αξίζει τα σακάκια να έχουν το κουμπί πάνω από τον αφαλό. Είναι πιο στιλάτα και σας δείχνουν και πιο κομψό. Τώρα τα σακάκια με κάθετες ρίγες σαφέστατα τους δείχνουν πιο ψηλούς. Επίσης και τα μονόχρωμα σύνολα, αφήστε τους πειραματισμούς σε άλλα πράγματα.

Αποφύγετε: T-shirts με λογότυπα ξεπερασμένα. Παπούτσια που δεν είναι καθαρά και φροντισμένα. Οι κάλτσες σας εξίσου πρέπει να είναι καλόγουστες και φροντισμένες. Μην φοράτε πολύ στενά παντελόνια, αν δεν έχετε τον σωματότυπο του Ρουβά. Και κυρίως, επιλέξτε ωραία παπούτσια. Το αντρικό ντύσιμο απογειώνεται στην κυριολεξία από ένα ωραίο παπούτσι. Ακόμα και αν είστε τύπος που αγαπάτε το casual ντύσιμο, το sneaker σας αξίζει να διαφέρει και να έχει κάτι να πει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...