Το μυστικό της Victoria’s Secret!

Το μυστικό της Victoria’s Secret!

Οι επιδείξεις της είναι επικές και τα πιο διάσημα μοντέλα του πλανήτη κάνουν το παν, για να συμμετέχουν σε αυτές. Τα εσώρουχα και τα μαγιό της αποτελούν αντικείμενο πόθου για τις απανταχού γυναίκες, ενώ τα καταστήματα της εταιρείας συγκεντρώνουν όλα τα βλέμματα. Τι είναι αυτό που κάνει τα εσώρουχα της Victoria’s Secret ανάρπαστα;

 
 

Η ιστορία ξεκινά χρόνια πίσω, όταν ο Roy Raymond, ψάχνοντας εσώρουχα για να κάνει δώρο στη γυναίκα του, αντιλήφθηκε πως δεν υπάρχουν καταστήματα εσωρούχων στα οποία να μπορούν να ψωνίζουν τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες για τις γυναίκες τους και να μην νιώθουν άβολα. Έτσι ξεκίνησε την προσπάθεια να ανοίξει το δικό του κατάστημα εσωρούχων. "Η αρχική μας ιδέα ήταν να ανοίξουμε ένα μαγαζί όπου οι άντρες θα ένιωθαν άνετα να αγοράζουν εσώρουχα", τόνισε, χωρίς βέβαια να γνωρίζει πως έβαζε το λιθαράκι για να χτιστεί μία τεράστια αυτοκρατορία και ένα brand που έχει αφήσει εποχή στην ιστορία της μόδας.

 
 
 

Η εταιρεία εκτοξεύτηκε όταν το 1995, σε ιδέα της Tyra Banks , τα μοντέλα φόρεσαν φτερά αγγέλων στην επίδειξη. Έγινε πραγματικά πάταγος. Πλέον οι επιδείξεις της κοστίζουν μία μικρή περιουσία, αποτελούν το σημείο συζητήσεις των απανταχού fashionistas και δεν υπάρχει γυναίκα που να λατρεύει τη μόδα και να μην ποθεί να αποκτήσει τουλάχιστον ένα σετ εσωρούχων της Victoria’s Secret. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει στα πολυτελή και προσεγμένα υλικά κατασκευής τους. Γιατί, ας μην ξεχνάμε… η ομορφιά ξεκινά εκ των έσω!

 
 

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...