Άλλαξε τη ντουλάπα σου τώρα!

Άλλαξε τη ντουλάπα σου τώρα!

Γιατί θα νιώσεις πιο ανανεωμένη και εσύ, πιο ανάλαφρη, έτοιμη να οργανωθείς για τη νέα σεζόν. Ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσεις;

Αρχικά βγάζεις όλα τα ρούχα έξω από την ντουλάπα και τα ταξινομείς ανά είδος: φορέματα,, παντελόνια, κοκ. Κατόπιν κοιτάς πoια από αυτά τα χρησιμοποιείς καθημερινά και ποια για τις εξόδους σου. Το βασικό σημείο βρίσκεται στο εξής, με γνώμονα την αλήθεια και μόνο αυτή, αποφασίζεις ποια ρούχα σου πηγαίνουν πραγματικά και ποια θα αφαιρέσεις δια παντός από τη ντουλάπα σου, ώστε να αναπνεύσει και να δεις πραγματικά τι ρούχα διαθέτεις και τι χρειάζεσαι. Έστω και αν χρειαστεί να κρατήσεις ακόμα και τα μισά, θα γνωρίζεις στην πραγματικότητα τι έχεις ανάγκη και τι όχι. 

Έπειτα αυτά που αποφάσισες να κρατήσεις, τα ταξινομείς αρχικά ανά είδος και κατόπιν ανά χρώμα, έτσι θα είναι και πιο εύκολο να τα βρίσκεις και σίγουρα πιο χρηστικό, κάθε φορά που θα αναζητάς νέους συνδυασμούς, όπως επίσης και ανά περίσταση: δουλειά/γυμναστήριο. Τέλος κρεμάστε ζώνες και μαντίλια στις ειδικές κρεμάστρες που κυκλοφορούν στο εμπόριο, οι οποίες σας εξοικονομούν χώρο και είναι και πολύ βολικές. Τέλος, μην ξεχνάτε να βάζετε υπέροχα αρωματικά ώστε να μυρίζουν υπέροχα τα ρούχα σας και να ανανεώνετε που και που τις κρεμάστρες, καθώς οι παλιές και οι χαλασμένες δεν διευκολύνουν την όμορφη διαρρύθμιση της ντουλάπα σας.

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...