8 φορέματα, τέλεια για long flights!

8 φορέματα, τέλεια για long flights!

Ένα πολύρωρο ταξίδι με αεροπλάνο σίγουρα θα σε ταξιδέψει κάπου μακρινά, διαφορετικά και υπέροχα. Ποιο είναι όμως το κατάλληλο ντύσιμο για να απολαύσεις, εκτός από τον προορισμό, και τις ίδιες τις πτήσεις;

Τα μυστικά για την πιο άνετη long flight σου τα έχω ήδη αποκαλύψει. Τότε, σου είχα πει πάνω-κάτω τι να φορέσεις και τι να μη φορέσεις, για να είσαι άνετα, πώς να βαφτείς, αλλά και τι να έχεις στην carry-on σου, για να περάσεις την ώρα σου εποικοδομητικά και ευχάριστα (πίστεψέ με, 10 ώρες σε ένα κάθισμα αεροπλάνου είναι πολλές!)

Σου έχω επίσης πει τι να φοράς και τι να έχεις στην carry-on, για να μην καθυστερείς ποτέ στην Ασφάλεια στα αεροδρόμια. Και σε κάθε περίπτωση, σου είχα εκμυστηρευτεί ότι η καλύτερη λύση για το καλοκαίρι είναι τα φορέματα. Φόρεμα με φλατ πέδιλα συγκεκριμένα, και χωρίς κορδόνια, για να μπορείς να τα βγάλεις εύκολα στην Ασφάλεια.

Clio Platform
Clio Platform (170,00 €) [Περισσότερα]

Σήμερα, θα γίνω πιο συγκεκριμένη. Θα σου παρουσιάσω τα φορέματα αυτής της σαιζόν, αυτά που θεωρώ πιο κατάλληλα για μια long flight.

Με ποια κριτήρια όμως τα επέλεξα;

1. Μακρύ μανίκι: Θα κρυώσεις στο αεροπλάνο. Για να μην χρειαστεί να έχεις μαζί σου πασμίνα, λοιπόν, καλύτερα να προτιμήσεις ένα καλοκαιρινό φόρεμα με μακρύ μανίκι. Επίσης, η λεπτή τιράντα είναι πάρα πολύ άβολη μετά την 4η ώρα πτήσης.

2. Μίντι: Το μακρύ φόρεμα κινδυνεύει να λερωθεί ή να πιαστεί κάπου. Το κοντό ίσως είναι πολύ αποκαλυπτικό όταν κάτσεις. Το μίντι από την άλλη, και δεν έχει αυτούς τους κινδύνους, αλλά κρατάει και τα πόδια σου ζεστά.

3. Φαρδύ: Για να μη χρειαστεί να φορέσεις κάποιο μικροσκοπικό, άβολο εσώρουχο.

Να τα αγαπημένα μου φετινά φορέματα, ιδανικά για long flights!

 

LIANA CREPE DE CHINE DRESS
LIANA CREPE DE CHINE DRESS (212,28 €) [Περισσότερα]
ΡΙΓΕ ΤΟΥΝΙΚ ΜΕ ΖΩΝΗ
ΡΙΓΕ ΤΟΥΝΙΚ ΜΕ ΖΩΝΗ (35,95 €) [Περισσότερα]
ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΣΤΑΜΠΑ
ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΣΤΑΜΠΑ (29,99 €) [Περισσότερα]
ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΦΟΡΕΜΑ
ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΦΟΡΕΜΑ (19,99 €) [Περισσότερα]
ΜΑΚΡΥ ΚΕΝΤΗΜΕΝΟ ΚΑΦΤΑΝΙ
ΜΑΚΡΥ ΚΕΝΤΗΜΕΝΟ ΚΑΦΤΑΝΙ (19,99 €) [Περισσότερα]
ΜΠΛΟΥΖΑ ΚΑΦΤΑΝΙ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ
ΜΠΛΟΥΖΑ ΚΑΦΤΑΝΙ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ (15,99 €) [Περισσότερα]
ΡΙΓΕ ΦΟΡΕΜΑ
ΡΙΓΕ ΦΟΡΕΜΑ (12,99 €) [Περισσότερα]
Shirt dress in lyocell
Shirt dress in lyocell (34,99 €) [Περισσότερα]

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...