Και τώρα τι βάζουμε;

Και τώρα τι βάζουμε;

Έχεις ένα σημαντικό ραντεβού, είτε προσωπικό είτε επαγγελματικό, κάθεσαι απέναντι από τη ντουλάπα σου, έχεις κατεβάσει όλα τα ρούχα και νιώθεις πως δεν μπορείς να βάλεις τίποτα. Αποκλείεται. Σίγουρα έχεις να φορέσεις κάτι απλά χρειάζεται ψυχραιμία και λογική. Αρχικά, απορρίπτεις κάποια ρούχα που δεν ταιριάζουν με την περίσταση, λόγου χάρη σε ένα επαγγελματικό ραντεβού δεν μπορεί να βάλεις το super mini σου ούτε αν έχεις πρώτο ραντεβού με καινούργιο αγαπημένο, κοστούμι.

Κατόπιν, αν νιώθεις απογοητευμένη φόρεσε κάτι σε μαύρο και διάνθισε το με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Το μαύρο είναι χρώμα πασπαρτού, ταιριάζει παντού και πάντα.

 
 

Παράλληλα, μπορείς να κάνεις και άλλο τεστ: σκέψου ποιοι συνδυασμοί ρούχων και ποια ρούχα ήταν εκείνα που όταν τα φόρεσες σε έβγαλαν ασπροπρόσωπη, επομένως το να στραφείς πάλι σε αυτά αποτελεί μία σίγουρη και πετυχημένη συνταγή.

Έπειτα για να ανεβάσεις περισσότερο τη διάθεσή σου δώσε βάση στα μαλλιά. Τα μαλλιά μπορούν να μετατρέψουν την κάθε γυναίκα σε απόλυτη θεά και με το εξίσου κατάλληλο μακιγιάζ, να νιώθεις πως άδικα στενοχωριόσουν, όλοι θα κοιτούν το υπέροχο πρόσωπό σου.

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...