Τι δεν μας αρέσει στην εμφάνιση ενός άντρα;

Τι δεν μας αρέσει στην εμφάνιση ενός άντρα;

Συνέχεια διαβάζω σε διάφορα έντυπα άρθρα του τύπου: τι αρέσει στους άντρες να φοράτε ή τι αγαπούν οι άντρες στο ντύσιμό σας. Μήπως έφτασε η στιγμή να δούμε τι δεν μας αρέσει εμάς στην εμφάνιση ενός άντρα; Και με τι άλλο θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε από το πιο εμφανές και ακαλαίσθητο λάθος μερικών αντρών να συνεχίζουν να φορούν τις λευκές κάλτσες τους με σκουρόχρωμα παπούτσια. Γιατί καλέ μου άνθρωπε; Η λευκή κάλτσα επιτρέπεται, μόνο αν πας με τα φιλαράκια σου για μπάσκετ και φοράς αθλητικά, διαφορετικά μην απορείς γιατί δεν σε πλησιάζει γυναίκα!

Έπειτα το κάπρι παντελόνι. Ειλικρινά, αν μπορούσα θα το απαγόρευα με νόμο του κράτους. Δεν κολακεύει μία αντρική εμφάνιση, η μόδα του έχει περάσει προ πολλού και αν δεν θέλεις να θυμίζεις τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ σε ελληνική ταινία, καλύτερα να το αποφύγεις.

Οι σηκωμένοι γιακάδες σε polo μπλουζάκια ή πουκάμισα. Άλλο και τούτο. Δεν ξέρω ποιος εφεύρε αυτή την τάση αλλά δείχνει έναν παρωχημένο σνομπισμό.

 
 

Το λευκό φανελάκι μέσα από πουκάμισο. Δεν είναι ωραίο να φαίνεται, τι να λέμε τώρα! Θέλεις να φορέσεις φανελάκι, επέλεξε ένα με V ώστε να μη διακρίνεται από το πουκάμισό σου. Και τώρα που είπα V, οι μπλούζες με τεράστιο V μπροστά ταιριάζουν μόνο στον Ρουβά, πάρ'το απόφαση!

Η χρυσή αλυσίδα, που σου χάρισε η νονά σου, η μητέρα σου, η καλή σου, που την έχεις για γούρι ή δεν ξέρω τι άλλο τι, δεν μοστράρεται φόρα παρτίδα, καλό είναι να την κρύβουμε.

Τέλος οι μπανάνες τσαντάκια, εκτός αν έχεις μηχανή και σου είναι χρήσιμα. Διαφορετικά, ανήκουν στην εποχή του Στάθη Ψάλτη και ο χρόνος πίσω δεν γυρνά.

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...