Φθινοπωρινά πανωφόρια

Φθινοπωρινά πανωφόρια

Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια το φθινόπωρο ήταν μια σχεδόν ανύπαρκτη εποχή, που απλά αναφερόταν σαν λέξη στις στήλες με αναφορά στις τάσεις της μόδας ενώ είχαμε καταλήξει να διαχωρίζουμε ρούχα μόνο σε καλοκαιρινά και χειμερινά… Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά, μια και ο καιρός αποφάσισε να μας δείξει στην πράξη το τι σημαίνει φθινόπωρο. Μια περίοδος με ξαφνικές βροχές που διαδέχονται υψηλές θερμοκρασίες και ήλιο και πάλι βροχή που συχνά μας φέρνει σε αμηχανία να αναρωτιόμαστε γιατί φορέσαμε καλοκαιρινά ρούχα το πρωί. Ακόμα και αν συνεχίσουμε λόγω υψηλών θερμοκρασιών να φοράμε καλοκαιρινά ή λεπτά ρούχα, είναι απαραίτητο πλέον να τα συνδυάζουμε με ένα φθινοπωρινό πανοφώρι. Α και μια ομπρέλα, για κάθε ενδεχόμενο…

1. ΜΟΝΤΓΚΟΜΕΡΙ-ΑΝΟΡΑΚ: Eπιλέξτε πανωφόρι σε γραμμή μοντκομερι ή άνορακ και φορέστε το σε πρωινές και απογευματινές εμφανίσεις, κρύβοντας έξυπνα παράλληλα τα έχτρα κιλά των διακοπών.

2. ME MANIKI ¾: Eπιλέγοντας ένα πανωφόρι με μανίκι ¾ κάνετε μια διαχρονική και επιλογή που μπορεί να συνδυαστεί τόσο με μοντέρνα όσο και με κλασσικά ρούχα. 3. GOLD CHIC Φορέστε το από το πρωί με το αγαπημένο σας τζην ή το βράδυ πάνω από ένα μαύρο φόρεμα.

3. GOLD CHIC: Φορέστε το από το πρωί με το αγαπημένο σας τζην ή το βράδυ πάνω από ένα μαύρο φόρεμα.

1. Ελαφρύ μοντγκόμερι
1. Ελαφρύ μοντγκόμερι (29,86 €) [Περισσότερα]
2. Κόκκινο κοντομάνικο μπουκλέ ζακετάκι
2. Κόκκινο κοντομάνικο μπουκλέ ζακετάκι (45,00 €) [Περισσότερα]
3. May Beetle Jacket
3. May Beetle Jacket (43,51 €) [Περισσότερα]

4. ΠΑΛΤΟ ΣΕ ΕΝΤΟΝΟ ΧΡΩΜΑ: Επωφεληθείτε από εποχιακές προσφορές και αγοράστε ένα κομψό παλτο σε έντονο χρώμα που θα δίνει στυλ ακόμα και στα πιο απλά σας outfit.

5. ΠΛΕΚΤΗ ΖΑΚΕΤΑ: Ιδανική για πρωινό ή απογευματινό ντύσιμο μας δίνει μια νότα ζεστασιας και ρομαντισμού.

4. Παλτό HYPE
4. Παλτό HYPE (64,95 €) [Περισσότερα]
5. Ριχτή ζακέτα
5. Ριχτή ζακέτα (22,00 €) [Περισσότερα]
6. ΖΑΚΕΤΑ
5. ΖΑΚΕΤΑ (27,65 €) [Περισσότερα]
7. ΖΑΚΕΤΑ
5. ΖΑΚΕΤΑ (26,90 €) [Περισσότερα]

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...