Όταν η Carrie Bradshaw δημιουργεί το shoes & the city!

Όταν η Carrie Bradshaw δημιουργεί το shoes & the city!

To sex and the city το λάτρεψαν χιλιάδες γυναίκες. Απ-ενοχοποίησε το στυλ mix and match και μας δίδαξε πως η μόδα πάνω απ’ όλα χρειάζεται θετική διάθεση και φαντασία. Απογείωσε τα παπούτσια Manolo Blahnik και οι γυναίκες για πρώτη φορά ένιωσαν να ταυτίζονται τόσο πολύ με ένα τηλεοπτικό είδωλο.

 
 

Η Sarah Jessica Parker, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, έχει ένα χάρισμα: να κάνει τα ρούχα πάνω της να φαίνονται μοναδικά. Και αυτό ίσως θα έπρεπε να είναι το αποτέλεσμα αυτής της σειράς: να φοράμε τα ρούχα με το δικό μας τρόπο, να τα κάνουμε απόλυτα δικά μας και να προσαρμόζονται στο στυλ και στην προσωπικότητά μας.

 
 
 
 
 
 

Τώρα πια σε συνεργασία με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Manolo Blahnik, George Malkemus, λανσάρει μια κολεξιόν εφάμιλλη της φήμης της. "Έμαθα τόσα πολλά για τα παπούτσια μέσα από το ρόλο της Κάρι που έπρεπε οπωσδήποτε να τα μοιραστώ με τις φαν μου" δήλωσε η ίδια… Και εμείς δεν έχουμε παρά να τα θαυμάσουμε και να νιώσουμε σαν μία άλλη Carrie Bradshaw.

 
 
 
 
 
 
 

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να είμαστε online εδώ στις 28/2 που θα είναι διαθέσιμα για να γίνουμε κι εμείς ένα από τα κορίτσια που θα αποκτήσουν κάτι από αυτή την πραγματικά super συλλογή της.

 
 
 
 
 

Pics here

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...