The Sale shopping-list

The Sale shopping-list

Οι εκπτώσεις είναι για τις γυναίκες ό,τι τα χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά. Μπροστά σε μια -50% ευκαιρία, οι απανταχού γυναίκες έχουν το ίδιο φωτεινό βλέμμα που έχει ένα παιδάκι μόλις ανοίξει το δώρο που του έφερε ο Άγιος Βασίλης. Είναι αλήθεια, κάθε εποχή περιμένουμε με ανυπομονησία τις εκπτώσεις για να αποκτήσουμε εκείνο το προϊόν που εδώ και μήνες έχουμε βάλει στο μάτι, όμως το οικονομικό μας budget δεν επιτρέπει την αγορά του. Σκεφτείτε, πόσες φορές δεν είδατε ένα όμορφο φόρεμα και είπατε: "Άστο μωρέ, θα το πάρω στις εκπτώσεις!"; Λοιπόν, οι εκπτώσεις έφτασαν, τα οικονομικά μας αποθέματα όμως δεν φαίνεται να συμμερίζονται τον ενθουσιασμό μας. Φέτος πρέπει να δράσετε με σύνεση, συγκράτηση και προγραμματισμό. Κάθε χρόνο, ειδικά μετά από περίοδο εκπτώσεων, οι γυναικείες ντουλάπες γεμίζουν με πράγματα σχεδόν άχρηστα, ρούχα που φορέθηκαν μόνο μια φορά ή κομμάτια που ακόμα αναμένουν την κατάλληλη περίσταση.

Φέτος επενδύστε σε κομμάτια που έχετε πραγματικά ανάγκη και που θα "βγάλουν τα λεφτά τους" με το πέρασμα του χρόνου. Αποφύγετε τις εφήμερες τάσεις που την επόμενη σεζόν θα πρέπει να κρυφτούν στα πιο βαθιά συρτάρια και προτιμήστε κομμάτια πιο κλασσικά. Επιλέξτε κομμάτια διαχρονικά, που προσαρμόζονται σε κάθε τάση και που φυσικά ταιριάζουν στο στυλ σας. Οι εκπτώσεις είναι μια καλή ευκαιρία να εφοδιάσετε την γκαρνταρόμπα σας με κομμάτια καλής ποιότητας που οι κανονικές τους τιμές δεν είναι ιδιαίτερα προσιτές. Τέτοιου είδους κομμάτια- μικρές επενδύσεις είναι τα παλτό, τα παπούτσια και φυσικά οι τσάντες.

Ένα ζευγάρι γόβες στιλέτο είναι απαραίτητες για κάθε γυναίκα. Το ίδιο ισχύει και για ένα κλασσικό μαύρο παλτό, μια καπαρντίνα ή μια τσάντα. Κάντε μια απογραφή στην ήδη υπάρχουσα γκαρνταρόμπα σας και βρείτε ποιά κομμάτια θα την ανανεώσουν και παράλληλα θα την εμπλουτίσουν. Βγείτε στην αγορά αποφασισμένες να ψωνίσετε μόνα αυτά που από πριν έχετε αποφασίσει και μην ξεμυαλιστείτε με "ευκαιρίες" που στην πραγματικότητα δεν χρειάζεστε.

Καλές αγορές!

AZILIZ Black
AZILIZ Black (109,90 €) [Περισσότερα]
SOFT WOOL COATS Grey
SOFT WOOL COATS Grey (139,99 €) [Περισσότερα]
TWENTY-29 Παλτό
TWENTY-29 Παλτό (98,00 €) [Περισσότερα]
Παλτό Attrattivo
Παλτό Attrattivo (83,90 €) [Περισσότερα]
GP TRENCH Beige
GP TRENCH Beige (98,00 €) [Περισσότερα]
ELLISET Mαύρο Μπουφάν με Γιακά
ELLISET Mαύρο Μπουφάν με Γιακά (110,40 €) [Περισσότερα]
ALDO Frited Black Court Shoes
ALDO Frited Black Court Shoes (67,42 €) [Περισσότερα]
PIERRE DARRE' Μπότα
PIERRE DARRE' Μπότα (89,00 €) [Περισσότερα]
HAPPE Black
HAPPE Black (122,50 €) [Περισσότερα]
ΜΠΟΤΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ
ΜΠΟΤΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ (149,00 €) [Περισσότερα]
NELDA Μπεζ Λουστρίνι Γόβες
NELDA Μπεζ Λουστρίνι Γόβες (39,00 €) [Περισσότερα]
ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΓΟΒΕΣ ΚΑΣΤΟΡΙ
ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΓΟΒΕΣ ΚΑΣΤΟΡΙ (139,00 €) [Περισσότερα]
CARBOTTI
CARBOTTI (168,00 €) [Περισσότερα]
Γυναικεία Τσάντα Δερμάτινη
Γυναικεία Τσάντα Δερμάτινη (127,86 €) [Περισσότερα]
H4H ΤΣΑΝΤΑ ΩΜΟΥ
H4H ΤΣΑΝΤΑ ΩΜΟΥ (150,00 €) [Περισσότερα]
TRENDS OF LONDON
TRENDS OF LONDON (34,50 €) [Περισσότερα]
Τσάντα
Τσάντα (30,00 €) [Περισσότερα]

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...