Αντρικές τσάντες: Οι παρεξηγημένες.

Αντρικές τσάντες: Οι παρεξηγημένες.

Τσάντα: ορός άγνωστος για την πλειοψηφία του αντρικού πληθυσμού. Ταυτισμένος με το γυναικείο ντύσιμο, θεωρείται το κατεξοχήν γυναικείο αξεσουάρ.

Για πολλά χρόνια η γκαρνταρόμπα ενός άνδρα στερείτο αξεσουάρ και δη τσαντών. Όμως οι εποχές άλλαξαν. Πλέον τα αξεσουάρ και συγκεκριμένα οι τσάντες είναι απαραίτητες για το καθημερινό ντύσιμο των αντρών και δεν αποτελούν ταμπού. Πόσα πια μπορούν να χωρέσουν στην τσέπη ενός τζίν; Όταν χρειάζεται να κουβαλάς μαζί σου tablet,κινητό, πορτοφόλι, τσιγάρα (better not), κλειδιά και τόσα ακόμα απαραίτητα αντικείμενα καταλαβαίνεις ότι μια τσάντα είναι κάτι παραπάνω από χρήσιμη.

Ευτυχώς, με μια βόλτα στην αγορά θα βρεις πληθώρα σχεδίων, εκ των οποίων σίγουρα κάποιο θα ανταποκρίνεται στο γούστο και τις απαιτήσεις σου. Αρχικά, θα πρέπει να αποφασίσεις το επιθυμητό ύφος της τσάντας. Αν αναζητάς κάτι που θα ταιριάζει στο επαγγελματικό σου ντύσιμό, μπορείς να επιλέξεις μια δερμάτινη τσάντα ταχυδρόμου έναντι του ξεπερασμένου χαρτοφύλακα. Αυτή είναι σίγουρα η ασφαλέστερη επιλογή που σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο. Άλλωστε, ένα τέτοιο κομμάτι μπορεί να θεωρηθεί και κομμάτι "pass partout" καθώς μπορεί να συνδυαστεί κάλλιστα με το business κουστούμι σου αλλά και με casual ντύσιμο. Αν πάλι αναζητάς κάτι κατεξοχήν casual, μπορείς να πειραματιστείς με χρώματα και prints, ενώ οι κυλινδρικές τσάντες μπορούν να σε καλύψουν και για τις ολιγοήμερες εξορμήσεις σου ή ακόμα και το γυμναστήριο.

Δερμάτινη τσάντα-χαρτοφύλακας
Δερμάτινη τσάντα-χαρτοφύλακας (109,99 €) [Περισσότερα]
BLACK GEO PRINT SATCHEL BAG
BLACK GEO PRINT SATCHEL BAG (14,00 €) [Περισσότερα]
PERFORATED SHOULDER BAG
PERFORATED SHOULDER BAG (68,00 €) [Περισσότερα]
UNION PRINT FLIGHT BAG
UNION PRINT FLIGHT BAG (55,00 €) [Περισσότερα]
RAG & BONE Large fabric bag
RAG & BONE Large fabric bag (324,00 €) [Περισσότερα]
ASOS Canvas Backpack with Leather Trim
ASOS Canvas Backpack with Leather Trim (54,80 €) [Περισσότερα]
Enter Black Backpack
Enter Black Backpack (65,44 €) [Περισσότερα]
NEIL BARRETT Large leather bag
NEIL BARRETT Large leather bag (745,00 €) [Περισσότερα]

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...