Αναζητώντας το τέλειο πορτοφόλι!

Αναζητώντας το τέλειο πορτοφόλι!

Μπρρ.. νομίζω πως ο χειμώνας κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή του και σίγουρα μια κούπα ζεστού γαλλικού καφέ δεν θα μου φτάσει μέχρι να τελειώσω αυτό το άρθρο! Anyways, φοράω την ζακετούλα μου, λέω καλημέρα στον γείτονα και ξεκινώ την διαδικτυακή αναζήτησή μου!

Σήμερα θα προσπαθήσω να βρω το ιδανικό πορτοφόλι! Το παλιό αγαπημένο μου έχει αρχίσει να "πετάει" το δέρμα του και όσο κι αν δυσκολεύομαι πρέπει να το αντικαταστήσω (μεγάάάάλο σνιφ), πράγμα που δεν είναι καθόλου εύκολο αν σκεφτείς ότι το πορτοφόλι είναι το μοναδικό fashion – και μη – item που σε συντροφεύει όλη την μέρα, του κάνεις τα γλυκά ματάκια, το ευγνωμονείς, το λατρεύεις, το μισείς και ξεσπάς πάνω του (σε νιώθω απόλυτα!).

Τελευταία προτιμώ τα μεγάλα πορτοφόλια, με αρκετές θήκες! Είναι πολύ βολικά αφού χωράνε άνετα κάρτες, ταυτότητα, πάσο, αποδείξεις και λογής λογής σημειωματάκια! Αν ανήκεις και εσύ στο 99% των γυναικών που δεν βγαίνουν απ’ το σπίτι χωρίς τσάντα δεν πρόκειται να σου γίνουν βάρος ποτέ!

Ας δούμε λοιπόν τι βρήκα…

Χρώμα, χρώμα και πάλι χρώμα! Αν θες να δώσεις μια μικρή δόση ζωντάνιας στο look σου, ένα μονόχρωμο πορτοφόλι σε neon απόχρωση είναι ό,τι πρέπει! Τόλμησέ το και κέρδισε το βλέμμα της πωλήτριας! (χιχι!)

REFLECTIONS ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ
REFLECTIONS ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ (50,00 €) [Περισσότερα]
FIORISSIMO ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ
FIORISSIMO ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ (75,00 €) [Περισσότερα]
K VINTAGE ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ
K VINTAGE ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ (60,00 €) [Περισσότερα]

Nude is here! Αν πάλι θες ποιο ουδέτερες αποχρώσεις τότε προτίμησε να έχουν και κάποια μεταλλική λεπτομέρεια πάνω τους, γιατί είναι ευρέως γνωστό πως "η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά!"

Πορτοφόλι
Πορτοφόλι (21,50 €) [Περισσότερα]
ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΣΧΕΔΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΣΧΕΔΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ (26,00 €) [Περισσότερα]

The random choice! Και για σένα που δεν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο βρήκα ορισμένα κομμάτια με πολύ ενδιαφέρον! Ποιο είναι το αγαπημένο σου;

Πορτοφόλι μεγάλου μεγέθους
Πορτοφόλι μεγάλου μεγέθους (24,00 €) [Περισσότερα]
PU – Textile Wallet
PU – Textile Wallet (10,45 €) [Περισσότερα]
Wallet
Wallet (7,80 €) [Περισσότερα]
PU Wallet
PU Wallet (4,95 €) [Περισσότερα]

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...