Ροκ σικ μια λατρεμένη επιλογή

Ροκ σικ μια λατρεμένη επιλογή

Τα τελευταία χρόνια μια νέα τάση επικρατεί στο street style και αυτό δεν είναι άλλο από το συνδυασμό των ροκ στοιχείων με κάποιων ρομαντικών. Έχει δημιουργηθεί μια νέα ανάγκη να αφαιρέσουμε τις ταμπέλες του απόλυτα ροκ ή του πολύ ρομαντικού και να συνδυάσουμε αυτά δύο άκρως αντίθετα στιλ. Είναι πολύ όμορφο να συνδυάζεις αυτούς τους αντίθετους κόσμους και με τα καλύτερα επιθυμητά αποτελέσματα.

Iron Fist Φόρεμα Skull A Dot Dress
Iron Fist Φόρεμα Skull A Dot Dress (37,20 €) [Περισσότερα]
Μποτάκια με διακοσμητικά τρουκ
Μποτάκια με διακοσμητικά τρουκ (55,00 €) [Περισσότερα]
NOMI JIKER LEATHER BIKER JACKET
NOMI JIKER LEATHER BIKER JACKET (1.476,00 €) [Περισσότερα]

Η γυναικεία φύση μας είναι απίστευτα ρομαντική και γοητευόμαστε από των ρομαντισμό κάποιων περασμένων δεκαετιών, η γοητεία των απαλών χρωμάτων, τα μήκη της φούστας, οι κορδέλες και όλα αυτά τα στοιχεία θέλουμε να ενσωματώσουμε στην καθημερινότητα μας. Από την άλλη όμως λατρεύουμε την άγρια πλευρά του ροκ, λατρεύουμε το μαύρο δέρμα, τις darκ επιρροές που μπορούν να βγάζουν στην επιφάνεια στοιχεία του υποσυνειδήτου μας, να φανερώνουν κρυφούς πόθους.

midi-tube lipstick φόρεμα
midi-tube lipstick φόρεμα (23,00 €) [Περισσότερα]
PEDRO GARCÍA Brogues
PEDRO GARCÍA Brogues (355,00 €) [Περισσότερα]
Pepe Jeans Denim waistcoat
Pepe Jeans Denim waistcoat (74,90 €) [Περισσότερα]

Λοιπόν, ξέρω ότι όλο αυτό σας αρέσει και εγώ θα προσπαθήσω να σας πω τι στοιχεία μπορείτε να πάρετε από το καθένα και να αποκτήσετε το πολυπόθητο στιλ ΡΟΚ ΣΙΚ.

Επιλέξτε τα ρομαντικά φορεματάκια που σας κάνουν να αισθάνεστε σαν πριγκίπισσα φορέστε τα με κάποια ιδιαίτερα ροκ αξεσουάρ όπως μπότες με τρούκς, δερμάτινα jacket και καπέλα.

Γαλλικό chic σακάκι
Γαλλικό chic σακάκι (101,00 €) [Περισσότερα]
KENZO Loafers
KENZO Loafers (260,00 €) [Περισσότερα]

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...