Σακάκι όλες τις ώρες

Σακάκι  όλες τις ώρες

Ο Chuck Bass του Gossip Girl σας έκανε πολύ κακό, βέβαια υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην έχετε δει ή ακούσει για το ποιος είναι ο Chuck Bass ή για το τι είναι Gossip Girl και εννοείται ότι θα σας εξηγήσω αμέσως. Ο φερόμενος ως Chuck Bass πρωταγωνιστής της νεανικής αμερικάνικης σειράς Gossip Girl είναι ο απόλυτος (στιλιστικά) άνδρας, είναι ο συνδυασμός του μοντερνισμού με την αρρενωπότητα, είναι η πιο ελκυστική παρουσίαση του άνδρα ως πρότυπο αισθητικής, είναι η μια και μοναδική μορφή ενός απόλυτα καλοντυμένου άντρα. Και o λόγος; Απλός, γιατί δεν αποχωρίζεται ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ τα σακάκια. Το σακάκι σε οποιοδήποτε εκδοχή του – tailor- blazer-είναι το απόλυτο ρούχο που προσδιορίζει το γούστο και το στυλ ενός άντρα. Δεν υπάρχει στιγμή που να μην επιτρέπεται να το φορέσετε το και δεν υπάρχει λόγος να μην το κάνετε.

Για αυτό επιλέξτε τα πιο ωραία blazers της αγοράς και απογειώστε το στυλ σας.Βρήκα μέσα από τη τεράστια λίστα των eshops του ntynomai τα καλύτερα και σας τα παρουσιάζω, με την ελπίδα ότι θα τα δω φορεμένα από εσάς και θα σας χαρακτηρίσω καλοντυμένους.

Επιλέξτε κάτι ιδιαίτερο όπως το βελούδο στην πιο αφηρημένη εκδοχή του ή κάτι πιο μοντέρνο πιο μακρύ να είναι ανάμεσα από blazer και παλτό.

ARMANI COLLEZIONI Σακάκι
ARMANI COLLEZIONI Σακάκι (397,00 €) [Περισσότερα]
EMPORIO ARMANI Σακάκι
EMPORIO ARMANI Σακάκι (458,00 €) [Περισσότερα]
UMIT BENAN Σακάκι
UMIT BENAN Σακάκι (592,00 €) [Περισσότερα]
Hilton Suit Jacket
Hilton Suit Jacket (199,60 €) [Περισσότερα]
CORNELIANI ID Σακάκι
CORNELIANI ID Σακάκι (469,00 €) [Περισσότερα]
DIESEL BLACK GOLD Σακάκι
DIESEL BLACK GOLD Σακάκι (355,00 €) [Περισσότερα]

Επιλέξτε να έχει τσέπες για τους πιο πρακτικούς και όχι μόνο.

RODA Σακάκι
RODA Σακάκι (519,00 €) [Περισσότερα]
ROBERTO COLLINA Σακάκι
ROBERTO COLLINA Σακάκι (229,00 €) [Περισσότερα]

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...