Αέρας ανανέωσης

Αέρας ανανέωσης

Πολύ συχνά λέω πως αφήστε έναν κουρασμένο άνθρωπο ένα μήνα σε ένα ελληνικό νησί και θα είναι σαν να έχει κάνει δέκα bottox. Οι διακοπές είναι απαραίτητες για όλους μας. Είναι εκείνη η ανάπαυση από την καθημερινότητα, από την ρουτίνα, η ανάγκη να αφήσεις τα μαλλιά ελεύθερα, το πιστολάκι σπίτι, να φορέσεις αταίριαστα κομμάτια, έτσι και αλλιώς είσαι όμορφη κάτω από τον ήλιο.

 
 

Όλες μας είμαστε όμορφες. Όλες μας μπορούμε να είμαστε όμορφες. Δεν χρειάζονται και πολλά. Χρειάζεται ίσως εκείνο το σημείο που νιώθεις την απελευθέρωση πια από την πόλη. Εκείνη η στιγμή που νιώθεις πως ναι απαλλάχτηκες για λίγες ώρες, μέρες από την πίεση της καθημερινότητας. Είναι εκείνο το λεπτό που νιώθεις πως πήρες λίγο χρώμα, ναι, μπήκες επίσημα σε mood καλοκαιριού.

 
 
 

Ευχόμαστε όλοι να μπορέσετε να πάτε μικρές ή μεγάλες διακοπές. Να έρθετε πίσω με εκείνον τον ανεπανάληπτο αέρα ανανέωσης που καμία κρέμα, κανένα ρούχο, δεν πρόκειται να προσδώσει. Είναι το άρωμα της θάλασσας, το άρωμα που η φύση φροντίζει με μαγικό τρόπο να μετουσιώσει σε αίσθηση… σε συναίσθημα…

Ερωτευτείτε, περάστε όμροφα, διασκεδάστε μέχρι τελικής πτώσης… Εις το επανιδείν…

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...