Κορίτσια στον ήλιο

Κορίτσια στον ήλιο

Και τι κορίτσια, απολύτως προετοιμασμένα. Αναντίρρητα ζούμε σε μία χώρα που ο ήλιος είναι ζωογόνος και δίνει έναν αέρα ανανέωσης και ελευθερίας, χαράς και δημιουργίας. Όμως, πια, τείνει να έχει γίνει πολύ επικίνδυνος, για το λόγο αυτό, κορίτσια και αγόρια πια στην παραλία με προσοχή. Πριν ξεκινήσουμε για την παραλία βάζουμε το αντηλιακό μας και δε λησμονούμε να το ανανεώνουμε συχνά. Όμως, και παραλία να μην πάμε έχουμε χρέος να βάζουμε αντηλιακή, ο ήλιος καίει δυνατά ακόμα και μέσα στην πόλη. Επίσης το καπέλο μας.

Σκέψου, έχεις δει ένα εκπληκτικό μαύρο καπέλο και θέλεις να το αγοράσεις πάση θυσία. Μαύρο όμως; Είναι σαν να ανάβουμε φωτιά δίπλα σε σόμπα υγραερίου. Το καπέλο μας αξίζει να είναι ψάθινο ή ανοιχτού χρώματος, ναι, λατρεύουμε τη μόδα και το στυλ αλλά το ζήτημα είναι πάνω από όλα πρακτικό και έχει σχέση με την υγεία μας.

Κορίτσια στον ήλιο χωρίς δεύτερο μαγιό στην τσάντα μας δεν επιτρέπεται. Και όμως λίγες γυναίκες το κάνουν, να παίρνουν μαζί τους δηλαδή στην τσάντα θαλάσσης ένα δεύτερο μαγιό. Είναι όμως υγιές για εμάς τις γυναίκες να αλλάζουμε μαγιό ειδικά αν το πρώτο που φοράμε δε στεγνώνει εύκολα.

Κορίτσια στον ήλιο και πολύ νερό. Νερό να δουν τα μάτια σας για την αφυδάτωση και για τη διατήρηση της καλής λειτουργίας του οργανισμού μας. Κορίτσια στον ήλιο και ομπρέλα. Όσο και αν μας αρέσει το μαύρισμα η υγεία αποτελεί το παν. Και άθληση και περπάτημα στην άμμο και κολύμπι και όχι μόνο ηλιοθεραπεία. Και πολλά φρούτα και λαχανικά. Και τώρα που είπα άθληση, σε μία περιοχή της Μάνης απαγορεύτηκαν οι ρακέτες.

Ναι στις ρακέτες με σεβασμό στους λουόμενους. Κορίτσια στον ήλιο και ρακέτες αρκεί να μην παίζουμε μπροστά στους ανθρώπους που έχουν πάει στην παραλία για να ξεκουραστούν. Να μη θέτουμε σε κίνδυνο τους άλλους. Για αυτό παίζουμε πίσω από τους λουόμενους και ποτέ μπροστά τους.

Κορίτσια στον ήλιο και χαμόγελο….

Ό,τι και να κάνετε… θα το λέμε και θα το ξαναλέμε συνέχεια…

Χαμογέλα… και θα είσαι το πιο όμορφο κορίτσι στον ήλιο…. στο υπόσχομαι!

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...