Κέρδισε παπούτσια Iron Fist & Boxfresh!

Κέρδισε παπούτσια Iron Fist & Boxfresh!

Το NewCult εκτός από κατάστημα φυσικό και ηλεκτρονικό είναι από μόνο του μια ιδεολογία. Έχει άποψη, ακολουθεί τον δικό του δρόμο και δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από την ελευθερία της έκφρασης. Για αυτό και θα βρείτε και τα ρούχα του να "μιλούν" από μόνα τους!

Έχοντας μαζέψει τα μεγαλύτερα brands του είδους, Boxfresh, Iron Fist, Abbey Dawn, Franklin Marshall, Eastpack, Desigual, Element, Converse και πολλά ακόμα εκρηκτικά ονόματα, έχει καταφέρει να γίνει προορισμός για όλους αυτούς που αναζητούν ένα ιδιαίτερο ρούχο για να εκφράσουν την ενέργεια και την ελευθερία τους!

Πριν από καιρό, το NewCult μπήκε και στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο κόσμος το λάτρεψε. Και οι άνθρωποι του Newcult το εκτιμούν, ρίχνοντας τις τιμές όλων των προϊόντων τους κατά 10% σε όλες τις αγορές που πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά. Και όχι μόνο αυτό.

Το newcult.gr προσφέρει δύο υπέροχα δώρα. Ένα για το γυναικείο κοινό μας και ένα για το ανδρικό. Το πρώτο δώρο είναι ένα υπέροχο ζευγάρι γόβες Iron Fist της επιλογής σας για τις κοπέλες μας και το δεύτερο ένα ζευγάρι παπούτσια Boxfresh της επιλογής σας για τα αγόρια μας!

[Περισσότερα]
[Περισσότερα]
[Περισσότερα]
[Περισσότερα]
[Περισσότερα]
[Περισσότερα]

Ο τρόπος είναι εύκολος και αρκετά διασκεδαστικός! Μπαίνεις στο site newcult.gr, βρίσκεις το παπούτσι που σου αρέσει και μπαίνεις στην ηλεκτρονική κλήρωση για να το κερδίσεις!

Βήμα 1: Μπείτε τα κορίτσια την κατηγορία Παπούτσια-IronFist κάνοντας κλικ εδώ και τα αγόρια στην κατηγορία Παπούτσια-Boxfresh κάνοντας κλικ εδώ, διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και μοιραστείτε το μαζί μας στα σχόλια αυτής της σελίδας.

Βήμα 2: Κάντε Like στη σελίδα του Newcult στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ

Ο διαγωνισμός θα είναι ενεργός μέχρι και την Κυριακή 21/4/2013 το βράδυ και η κλήρωση θα γίνει ηλεκτρονικά την ερχόμενη εβδομάδα. Οι νικητές θα ανακοινωθούν εδώ σε αυτή τη σελίδα σε μορφή Update.

Καλή επιτυχία!

Update

Οι τυχεροί νικητές του διαγωνισμού είναι οι:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ - Κερδίζει τα Boxfresh παπούτσια που θα επιλέξει!

Στελλα Μαλαμουδη - Κερδίζει τα IronFist παπούτσια που θα επιλέξει!

Οι νικητές έχουν ειδοποιηθεί με email και περιμένουμε να μας στείλουν τα στοιχεία τους μέχρι την Μ. Πέμπτη 2/5/2013 για την παραλαβή των δώρων τους. Αν για κάποιο λόγο δεν έχετε λάβει το email παρακαλούμε επικοινωνείστε μαζί μας στο info@ntynomai.gr

 

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...