Ntynomai Mon Amour - Σκέψεις καλοκαιριού

Ntynomai  Mon Amour - Σκέψεις καλοκαιριού
Μα είναι δυνατόν αυτά τα πράγματα; Αναφώνησε μία φίλη που αγόρασε μετά από καιρό ένα περιοδικό, για να δει τις τάσεις και αγανάκτησε με τα τροπικά νησιά που πρότεινε και με τα προϊόντα, που ήταν σε ιδιαίτερα υψηλές τιμές. Η αλήθεια είναι πως η Ελλάδα και δη η Αθήνα θεωρείται μία από τις πιο ακριβές πόλεις της Ε.Ε., από τη μία λογικό, γιατί οι φόροι είναι πολύ υψηλοί, από την άλλη δε συνάδουν με την οικονομική κατάσταση της χώρας.
Όμως, φανταστείτε να ανοίγατε από την άλλη ένα περιοδικό και να μη βλέπατε τις καινούργιες συλλογές των οίκων ή ό, τι καινούργιο κυκλοφορεί. Θα ήταν τραγικό. Ναι, αγαπώ πολύ όλους όσους ρίχνουν τις τιμές και σκέφτονται τον πελάτη. Ναι, αγαπώ όλους αυτούς που προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα, όμως από την άλλη η Μόδα είναι όνειρο. Όταν βλέπει κανείς μία συλλογή της Chanel δε σημαίνει ότι απευθύνεται μόνο στους έχοντες. Απευθύνεται και σε εμάς. Εμείς βλέπουμε την τάση, παίρνουμε ιδέες για συνδυασμούς χρωμάτων, υφασμάτων, ρούχων, βλέπουμε τις τάσεις στο μακιγιάζ, δίνει βήμα στην έμπνευση και στη δημιουργία. Εξάλλου σιγά σιγά αξίζει να αγοράζουμε προϊόντα μέσω διαδικτύου, τα χρήματα που κερδίζουμε είναι πολλά, κάτι για το οποίο το Ντύνομαι φροντίζει πολύ καλά και είναι το αμούρ μου το τελευταίο διάστημα.
Αμούρ και Kate Moss. Όσα χρόνια και αν περάσουν αυτή η γυναίκα έχει κάτι, αυτό το κάτι που όλες οι γυναίκες κρύβουμε και μπορούμε να το ανακαλύψουμε μόνο με πειραματισμούς. Ναι, αναδείξτε το πιο ωραίο σημείο σας, εξυψώστε το στον ουρανό, καλύψτε αυτό που σας κάνει να νιώθετε άβολα, μα κανείς δεν είναι τέλειος. Προφανώς ούτε και η Kate, απλά δε μας το λέει! Από την άλλη ερωτεύτηκα αυτό το φόρεμα από τη συλλογή: L'Wren Scott Cruise/Resort 2013. Ναι, ναι ανήκει στα απαγορευμένα, όμως παίρνω από αυτό την παιχνιδιάρικη διάθεση που μου δημιουργεί. Σαν καλοκαιρινή σκανταλιά. Ενθουσιάστηκα με αυτή την πλατφόρμα Charlotte Olympia. Οι πλατφόρμες μου αρέσουν πολύ. Φοριούνται όλες τις ώρες. Απαγορευμένος καρπός; Εκατό τοις εκατό. Κερδίζω όμως την ιδέα. Να πως πρέπει να είναι μία τέλεια πλατφόρμα.
Παράλληλα αξιόλογη είναι η προσπάθεια της Kiehl’s «Save the Donkey» στο Ηοndos Center Μυκόνου 18 & 19 Iουνίου Ήταν εκεί όταν τα χρειαζόμασταν, είμαστε κοντά τους τώρα που μας χρειάζονται Στις 18 & 19 Ιουνίου, η Kiehl’s στο Hondos Center Μυκόνου (Αγία Αννα, Χώρα Μυκόνου) έφερνε στο νησί μία κτηνίατρο και έναν πεταλωτή που παρείχαν κτηνιατρική, οδοντιατρική και πεταλωτική φροντίδα, ενώ δόθηκαν συμβουλές για είναι τα γαϊδουράκια υγιή και ευτυχισμένα. Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται σε συνέχεια της δράσης "Save the donkey", που υποστηρίζει τα συμπαθή γαϊδουράκια: αναπόσπαστο μέρος της Ελληνικής φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς, δίνουν το δικό τους αγώνα επιβίωσης. Σκοπός της καμπάνιας είναι η ευαισθητοποίησή μας για την απειλή που υφίστανται καθώς και για τους τρόπους που μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε.
Τέλος, αυξάνονται και πληθαίνουν τα sites που δείχνουν πως μπορούμε να φτιάξουμε κάτι μόνοι μας. Από φόρεμα μέχρι γλυκό. Να ένα καλό της κρίσης. Απαλλαχτήκαμε από τη ραθυμία στην οποία είχαμε βουτηχτεί όλη την προηγούμενη περίοδο και βάζουμε το μυαλό σε λειτουργία. Κατέβασε την ντουλάπα όλη. Κοίτα αυτό το φόρεμα που έχεις καιρό να βάλεις. Κόψε το, πρόσθεσε ένα λουλούδι, μία τεράστια καρφίτσα, ένα διαφορετικό γιακά, άλλαξέ του τα μανίκια, θα μεταμορφωθεί σε κάτι καινούργιο. Και μετά, ας απολαύσουμε και ένα γλυκό από τα χεράκια μας.
Το Νtynomai Μon Αmour είναι μία καινούργια στήλη. Παιχνιδιάρικη, με όρεξη να ακούσει τα πάντα, τι θα θέλατε να δείτε, τι άλλο να προτείνουμε, μία στήλη που έχει στόχο να σας αφήσει ένα χαμόγελο στο τέλος του κειμένου. Περνάμε δύσκολα, ναι. Αλλά οι αγάπες δεν πεθαίνουν. Αξίζει να δημιουργήσουμε καινούργιες.

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...