Minimal

Minimal
Ευτυχώς για όλες, τα αγαπημένα μας βασικά, σταθερά και πάντοτε στην μόδα χρώματα, δεν πρόκειται να μας λείψουν ούτε και αυτό το καλοκαίρι. Μέσα σε μια συνομοταξία για γενική τρέλα, με σωρούς από λουλούδια, φτερά και πούπουλα, υπάρχουν και κάποιοι σχεδιαστές, οι οποίοι αναγνωρίζουν πως καλύτερος καιρός, δεν είναι πάντοτε συνώνυμος με παραλίες και ακρογιαλιές, καθώς υπάρχουν και κάποια κορίτσια, που το μόνο που ενδέχεται να ζήσουν, είναι πιο "καυτές" μέρες εργασίας... Οίκοι, όπως, Calvin Klein, Chloe, Costume National, Balenciaga και Trussardi:
Γνωστοί για την κλασσική, θηλυκή γραμμή τους, μας επιδεικνύουν πως θα υποδεχθούμε την άνοιξη, στην πιο σοφιστική και σκεπτόμενη εκδοχή της. Εξάλλου, το κλασσικό, ενώ πολλές φορές ελοχεύει τον κίνδυνο να γίνει βαρετό, αν υποστηριχθεί με τον σωστό τρόπο, και συνδυαστεί με τα κατάλληλα αξεσουάρ, μπορεί να γίνει χωρίς καμία προσπάθεια το "απόλυτο κομμάτι της μόδας", χωρίς να αφήνει κανέναν να καταλάβει ότι το εν λόγω φόρεμα ή look είναι μια επένδυση πολλών χρόνων!
Star όπως η Jennifer, θα μπορούσαν να αποτελέσουν το καλύτερο παράδειγμα: Και αυτό γιατί ποτέ της δεν υπερέβαλλε και δεν υποστήριξε κάτι άλλο, από αυτό που πραγματικά είναι. Έχετε καμία καλύτερη ιδέα για να νιώθετε σίγουρες και δυνατές, απλώς φορώντας τον "εαυτό" σας; Εγώ, πάντως όχι..
DOUBLE TAB TAPERED TROUSERS (33,39 €) [Περισσότερα]
BEADED PETERPAN COLLAR BLOUSE (40,55 €) [Περισσότερα]
Serena quilted cotton top (41,12 €) [Περισσότερα]
Ένα μαύρο, stretch παντελόνι θα είναι πάντα χρήσιμο στην καρδιά της ντουλάπας μας, ικανό να μας σώσει σε αναπάντεχες περιστάσεις ή και να μεταλλαχθεί σε οτιδήποτε άλλο έχουμε όρεξη! Συνδύασέ το με ένα μαύρο ή λευκό τοπ
*Να θυμάσαι πως ο γιακάς-κολιέ θα είναι ο πρωταγωνιστής του καλοκαιριού!
... ενώ μπορείς να παίξεις με τα "παντρεμένα" ασπρόμαυρα αξεσουάρ που συνεχώς θα παραλλάσσεις:
Striped tulle and cotton-blend dress (283,02 €) [Περισσότερα]
Grace printed satin pumps (154,81 €) [Περισσότερα]
Πες κατευθείαν "ναι" σε μια pencil λευκή φούστα, σκεπτόμενη το πόσο διαχρονική και εγγυημένη θα δείχνει μαζί με το "άλλο της μισό" που δεν είναι άλλο, από τον μαύρο συνδυασμό της:
Ulla asymmetric twill skirt (175,68 €) [Περισσότερα]
Lace-trimmed linen-jersey top (134,11 €) [Περισσότερα]
*Αν και κλασσική, το "παιχνίδι-άνοιγμα" στο πλάι, της δίνει ομολογουμένως πιο καλοκαιρινό αέρα!
Λατρεύουμε τις φόρμες και αυτές εμάς, γι αυτό και φέτος δεν πάνε "διακοπές", παρά μόνο μαζί μας:
Wallpaper Bubble embossed silk jumpsuit (305,72 €) [Περισσότερα]
Wool-felt fedora (54,43 €) [Περισσότερα]
*Μπορείς να την συνδυάσεις με ένα δερμάτινο jacket και χαμηλά μποτάκια για την άνοιξη, ενώ να καταλήξεις με ανοιχτά flat σανδάλια και κρεμαστά για το καλοκαίρι!
Σε οποιαδήποτε περίπτωση δεν θα πρέπει να ξεχάσεις το ένα και μοναδικό αξεσουάρ, που θα σου χαρίζει στυλ, παντός καιρού
Ωστόσο, αν θέλεις να ξεφύγεις από τον κλασσικό tip άσπρου-μαύρου, αλλά να παραμείνεις σώα και αβλαβής στα κλασσικά μονοπάτια, κανένα πρόβλημα!
Οι neutral αποχρώσεις θα αποτελούν πάντα την safe λύση:
Lace-trimmed silk dress (180,85 €) [Περισσότερα]
Contrast-knit cotton and silk-blend dress (96,15 €) [Περισσότερα]
Ένα stretch, midi φόρεμα, αφού έχει την τάση να κολακεύει και να επιδεικνύει κάθε σιλουέτα, αρκεί να συνδυαστεί με τα σωστά σύνολα:
Lizard slingback pumps (196,54 €) [Περισσότερα]
Bow-detailed silk slingback pumps (176,89 €) [Περισσότερα]
HAT MOUSTACHE PENDANT (11,92 €) [Περισσότερα]
CORD MULTI ROW WRIST WEAR (8,94 €) [Περισσότερα]
Αρκετά πιο funky, σου χαρίζει μια pop πινελιά, μέσα από το μουστάκι "του κυρίου" που φέτος θα το δεις σε όλες τις εκδόσεις!

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...