Διαγωνισμός: Εξαιρετικά δώρα από το John-Andy.com!

Διαγωνισμός: Εξαιρετικά δώρα από το John-Andy.com!
Είμαστε αρχή Δεκέμβρη και το νιώθουμε ήδη τα Χριστούγεννα να μας ψιθυρίζουν στο αυτί όμορφα λόγια και μηνύματα αγάπης και χαράς που τόσο έχουμε ανάγκη να ακούσουμε! Βλέπουμε να στολίζονται πρώτα οι δρόμοι και οι πλατείες και σιγά σιγά τα σπίτια της γειτονιάς. Και θέλουμε να ψωνίσουμε για όλους αυτούς που αγαπάμε και να κάνουμε και ένα δωράκι στον εαυτό μας για να ανανεώσουμε λίγο την διάθεσή μας. Τις προάλλες με είχε πιάσει αυτό ακριβώς το συναίσθημα και η ηλεκτρονική μου βόλτα με έβγαλε στο John-Andy.com. Το eshop τους έχει από όλα… Για τις φίλες σου και για τους φίλους σου, για το ανιψάκι και για το σπίτι σου! Όσες φορές το έχω επισκεφθεί ειλικρινά δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω… Ρούχα, παπούτσια, τσάντες, πορτοφόλια, αξεσουάρ… Μεγάλη ποικιλία και πάρα πολλά brands…. Μίλησα με τα παιδιά από το eshop και μου είπαν τα ευχάριστα! Κάνουν διαγωνισμό για τις αναγνώστριες του ntynomai.gr… Και το πρώτο δώρο είναι ένα μπουφάν για τις κρύες μέρες που έρχονται… Έχει και άλλο δώρο, ένα ρολόι σε όποιο χρώμα θέλουμε… Τι λες βρε παιδί μου!!! Και δε το λες τόσο καιρό!!! Πέρα από τα αστεία, ο καινούργιος διαγωνισμός για τις αναγώστριες του ntynomai.gr από το john-andy.com δίνει σούπερ δώρα! Η πρώτη τυχερή κερδίζει μία Spoom καπαρντίνα MERGE αξίας 185,00€ και η δεύτερη τυχερή ένα Triwa Ρολόι Unisex αξίας 82,50€ σε όποιο χρώμα θέλει!
Πως θα λάβετε μέρος στο διαγωνισμό: Βρείτε στο John-Andy.com το ρούχο ή αξεσουάρ που σας αρέσει πιο πολύ και γράψτε στα σχόλια αυτής της σελίδας, σε ποια περίσταση θα το φορούσατε ή με τι θα το συνδυάζατε!
Bonus: Όσοι εγγραφείτε στο newsletter του john-andy.com (θα το βρείτε την εγγραφή εδώ, στο κάτω αριστερό μέρος της σελίδας) για να λαμβάνετε ότι καινούργιο βγαίνει και όλες τις προσφορές που βγάζουν τα παιδιά κατά καιρούς θα έχετε και 5% έκπτωση στην πρώτη σας αγορά! Μπορείτε να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό μέχρι την Κυριακή 11/12 το βράδυ. Οι δύο νικήτριες θα αναδειχθούν με κλήρωση και θα ενημερωθούν με απάντηση στο σχόλιό τους. Δείτε εδώ τα προϊόντα του John-Andy.com: Ρούχα, Τσάντες, Αξεσουάρ, Παπούτσια. Καλές γιορτές να έχουμε! (με τέτοια νέα, καλές θα είναι!)

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...