Fashion Blog: FashionVibe

Fashion Blog: FashionVibe
Ένα υπέροχο fashion blog με στυλ, πανέμορφα ρούχα και μια γλυκήτατη κοπέλα που τα παρουσιάζει. "I'm Zina and I'm totally obsessed with fashion" δηλώνει στο about me και μας μαγεύει με εκπληκτικές φωτογραφίες που αξίζει πραγματικά να δείτε μία μία (ξεφυλίστε το μέχρι την αρχή...). Το blog, γραμμένο στα αγγλικά (όπως άλλωστε τα περισσότερα fashion blogs από ελληνίδες), κρύβει από πίσω του τη Ζίνα, μια ελληνίδα που ζει και εργάζεται στην Ισπανία. Το ntynomai.gr μίλησε με τη Ζίνα και μας είπε:
Με λένε Ζίνα, είμαι 28 ετών και τα τελευταία 6 χρόνια ζω στη Βαρκελώνη, όπου και πραγματοποίησα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο marketing. Εργάζομαι ως Brand Manager για κάποιες δανέζικες εταιρείες μόδας όπως η Friis. Στον ελεύθερό μου χρόνο, τρέχω το FashionVibe.net, ένα blog αφοσιωμένο στη μόδα και πως την ερμηνεύω εγώ. Πάντα με εξίταρε η μόδα, γι' αυτό αποφάσισα να φτιάξω ένα δικό μου κόσμο, μέσα από τον οποίο μπορώ να μοιράζομαι το προσωπικό μου στυλ με άλλους fashion-lovers.
Σημείωση: Το blog λόγω των μεγάλων φωτογραφιών είναι λίγο 'βαρύ'. Σας συστήνουμε να το δείτε με Internet Explorer μια που -περιέργως πως- καταφέρνει να το δείξει γρηγορότερα. Το blog βρίσκεται στο www.fashionvibe.net, και βεβαίως έχει προστεθεί και στη λίστα με τα fashion blog μας. [gallery columns="2" exclude="1787" size="large" orderby="ID DESC"]

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...