Έχουν και οι εύσωμες στυλ στη μόδα

Έχουν και οι εύσωμες στυλ στη μόδα
Στυλιστικά tips για τις εύσωμες δίναι η Μίνα Ζαχαριάδου στο noikokyra.gr. Κορσέδες, εσώρουχα, αξεσουάρ, υπόδηση, θα βρείτε συμβουλές για όλα: Επειδή φοράτε ρούχα σε μεγαλύτερο μέγεθος δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε και στυλ. Αρκεί φυσικά να φροντίσετε κατάλληλα τον εαυτό σας και να δώσετε στο ντύσιμό σας τη δική σας σφραγίδα και προσωπικότητα. Αν δεν γνωρίζετε από που να αρχίσετε, εδώ θα βρείτε μερικά μυστικά μόδας για εύσωμες γυναίκες... Tip: Η Laredoute έχει ένα section με μεγάλα μεγέθη, όπου μπορείτε να παραγγείλετε on-line.

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...

Πρόσφατα Άρθρα

  • Η μεγάλη γιορτή της ελληνικής μόδας για άλλη μία χρονιά έλαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, με μέρα εκκίνησης την 28 Μαρτίου, με τη συμμετοχή 31 Ελλήνων σχεδιαστών και διεθνών fashion brands, στην οποία παρουσιάστηκαν νέες συλλογές αλλά και δημιουργοί. Mία γιορτή ουσιαστικά της μόδας που κρατά χρόνια και στην οποία δίνουν το παρών εκπρόσωποι όχι μόνο του συγκεκριμένου χώρου αλλά και του καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού. Για πρώτη φορά επίσης, η 17η AXDW δημιούργησε έναν ειδικό εκθεσιακό χώρο για Έλληνες δημιουργούς αξεσουάρ μόδας, στηρίζοντας εκτός από τους Έλληνες σχεδιαστές και τους δημιουργούς αξεσουάρ.
  • Με αφορμή τον πρόσφατο γάμο του ο γνωστός ηθοποιός Jonny Depp, επανήλθε στο προσκήνιο και τα φώτα της δημοσιότητας που επιμελώς εδώ και χρόνια αποφεύγει… Ασυμβίβαστος, ακόμα και αν έχει περάσει τα 50 κατά ένα χρόνο, δεν υποτάχθηκε ποτέ στους κανόνες της κινηματογραφικής βιομηχανίας, Αν σας αρέσει να διαφέρετε και απεχθάνεστε το συνηθισμένο ντύσιμο δείτε πως θα αντιγράψετε εύκολα το δικό του επιτηδευμένα ατημέλητο στυλ με απλά βήματα!
  • Όχι δεν είναι τα νεύρα μας κρόσσια! Μιλάω για κρόσσια που βλέπουμε σε ρούχα και αξεσουάρ! Μιλάω για αυτό το τόσο παιχνιδιάρικο trend, που είδαμε προσφάτως στα fashion shows, αλλά και παντού στους δρόμους που γέμισαν οι trendsetters σε Νέα Υόρκη, Μιλάνο, Παρίσι αλλά και Λονδίνο.