Τσακίρης Μαλλάς

Τσακίρης Μαλλάς
Τσακίρης ΜαλλάςΣίγουρα όλες έχετε ζηλέψει κάποια στιγμή ένα ζευγάρι παπούτσια Τσακίρης Μαλλάς. Πολλά από αυτά έχουν σίγουρα υπέροχα σχέδια. Προχθές που έψαχνα για παπούτσια, έπεσα πάνω σε μια παλία συνέντευξη στην Ελευθεροτυπία. Η εταιρεία έχει κλείσει τα 40 χρόνια ζωής και συνεχίζει δυναμικά. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, διαβάστε τη συνέντευξη, ενώ στο web site τους μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες από τα λαχταριστά υποδήματα της φετινής κολεξιόν, για την άνοιξη 2010.

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...

Πρόσφατα Άρθρα

  • Όπου και αν βρεθείς για τις αποδράσεις της εποχής, το πρώτο πράγμα που θα πάρεις μαζί σου εκτός από το μαγιό σου είναι φορέματα, που φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ και έχουν την τιμητική τους το καλοκαίρι, καθώς η θηλυκή τους κομψότητα είναι μεθυστική και μας προτρέπουν να δημιουργήσουμε εντυπωσιακές εμφανίσεις γεμάτες στυλ και φαντασία.
  • Το καλοκαίρι θέλει χρώμα, ομορφιά και χαρούμενα μοτίβα. Και αυτό φαίνεται να το ξέρει καλά η σχεδιάστρια Φιλάνθη Μπογέα,που με την καλοκαιρινή της συλλογή μάς ταξιδεύει σ’ ένα φωτεινό καλοκαίρι και μας γεμίζει έμπνευση για τα αστικά μας ταξίδια στις ευρωπαϊκές μητροπόλεις!
  • Άπειρες οι ρήσεις και τα αποφθέγματα διασήμων για το πόσο αγαπάμε εμείς οι γυναίκες τα παπούτσια, για το πόσο θέλουμε να εμπλουτίζουμε την συλλογή μας και το πόσο όμορφα μας κάνουν να αισθανόμαστε. Το σίγουρο όμως, είναι ένα. Δεν έχουμε ποτέ αρκετά. Γιατί οι τάσεις αλλάζουν, τα γούστα μας αλλάζουν, ή από την πολύ χρήση τα αγαπημένα μας παπούτσια θέλουν κάποια στιγμή αντικατάσταση.