Τσακίρης Μαλλάς

Τσακίρης Μαλλάς
Τσακίρης ΜαλλάςΣίγουρα όλες έχετε ζηλέψει κάποια στιγμή ένα ζευγάρι παπούτσια Τσακίρης Μαλλάς. Πολλά από αυτά έχουν σίγουρα υπέροχα σχέδια. Προχθές που έψαχνα για παπούτσια, έπεσα πάνω σε μια παλία συνέντευξη στην Ελευθεροτυπία. Η εταιρεία έχει κλείσει τα 40 χρόνια ζωής και συνεχίζει δυναμικά. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, διαβάστε τη συνέντευξη, ενώ στο web site τους μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες από τα λαχταριστά υποδήματα της φετινής κολεξιόν, για την άνοιξη 2010.

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...

Πρόσφατα Άρθρα

  • Όχι δεν είναι τα νεύρα μας κρόσσια! Μιλάω για κρόσσια που βλέπουμε σε ρούχα και αξεσουάρ! Μιλάω για αυτό το τόσο παιχνιδιάρικο trend, που είδαμε προσφάτως στα fashion shows, αλλά και παντού στους δρόμους που γέμισαν οι trendsetters σε Νέα Υόρκη, Μιλάνο, Παρίσι αλλά και Λονδίνο.
  • Ήταν η πιο hot τάση για το Καλοκαίρι που μας πέρασε, συνεχίζει όμως να κυριαρχεί και τη φετινή Άνοιξη. Ο λόγος για τα jewel tattoo, τα οποία έχουν κάνει μια δυναμική εμφάνιση και αποτελούν ένα must-have σε κάθε γυναικείο σώμα. Είναι το απαραίτητο "αξεσουάρ" που θα σου δώσει μια ακόμα "πινελιά" κομψότητας στο στιλ σου.
  • Είναι τέλη δεκαετίας ’60. Ένας άντρας έχει έρθει στη Νέα Υόρκη με ένα όραμα: να δημιουργήσει το αμερικάνικο style. Μέσα στη ζάλη του studio 54, της pop culture και των ναρκωτικών, το καταφέρνει. Παράλληλα, ζει το αμερικάνικο όνειρο - περισσότερα, στην ταινία για τη ζωή του! Το Ultrasuede: In Search of Halston (2010) εξερευνά μέσα στη δίνη της δεκαετίας του ’70, το έργο του Roy Halston Frowick, τις δημιουργίες του, τις συνεργασίες του με μεγάλα μοντέλα της εποχής, και το απαράμιλλο στυλ που ξεκίνησε.