Γυαλιά ηλίου για παιδιά!

Γυαλιά ηλίου για παιδιά!

Το θέμα γυαλί και παιδί δεν είναι ότι πιο εύκολο! Τα παιδιά σε μικρές ηλικίες, τα βγάζουν, τα πετάνε, τα θεωρούν παιχνίδι, άλλα παιδάκια τα θεωρούν ενοχλητικά, δεν τα θέλουν, όμως τα γυαλιά ηλίου είναι σημαντικά πια από πολύ μικρή ηλικία και δεν είναι να παίζουμε με τα ματάκια τους.

Αξεσουάρ παραλίας για παιδιά!

Αξεσουάρ παραλίας για παιδιά!

Τα αξεσουάρ δεν είναι μόνο υπόθεση των μεγάλων αλλά και των μικρών μας φίλων, που τα χρειάζονται στην παραλία αλλά και στις καλοκαιρινές βόλτες τους, στοχεύοντας όχι μόνο στο να δείχνουν όμορφα τα παιδάκια μας αλλά πάνω απ΄όλα να προφυλάσσονται κιόλας από τη ζέστη.

Παιδικά μαγιό και καπέλα με αντιηλιακή προστασία

Παιδικά μαγιό και καπέλα με αντιηλιακή προστασία

Από όταν έγινα μαμά άλλαξα τις συνήθειες μου σχετικά με τα καλοκαιρινά μου μπάνια... τις ώρες που πηγαίνω, τη διάρκεια που παραμένω στην παραλία κλπ. Όσο και αν κάποιοι αγαπάμε τον ήλιο πολύ -και εγώ ανήκω σε αυτούς-, όσο περνούν τα χρόνια ενημερωνόμαστε όλο και περισσότερο για το πόσο πρέπει να προσέχουμε για... να έχουμε! Πόσο μάλλον όταν έχουμε να κάνουμε με την προστασία των παιδιών μας και την προφύλαξή τους από τις βλαβερές συνέπειες της αλόγιστης έκθεσης τους στον καλοκαιρινό, ζεστό ήλιο.

Πυτζαμάκια για παιδιά

Πυτζαμάκια για παιδιά

Μπορεί οι πυτζάμες να μην θεωρούνται ένα κλασικό ρούχο, σαν το παντελόνι ή το μπλουζάκι, παρόλα αποτελούν ένα σπουδαίο ρούχο για μέσα στο σπίτι που βοηθά όχι μόνο τα παιδιά αλλά κι τους μεγάλους να χαλαρώσουν, να νιώσουν οικεία και άνετα.