Γυναικεία αθλητικά ρούχα

Πρόσφατα Άρθρα

  • Happy Sizes: Όνομα και Πράγμα!

    Το ζήτημα είναι ότι φοράμε να μας κάνει happy, να μας κάνει να νιώθουμε χαρούμενες, άνετες, με αυτοπεποίθηση και στυλ. Έτσι δικαίως τα Happy Sizes είναι όνομα και πράγμα, καθώς κανείς μπορεί να βρει μοναδικά ρούχα, στιλάτα, με απίστευτες εφαρμογές και σχέδια, για όλου στους σωματότυπους και για όλα τα στυλ.
  • Τι φοράμε αυτή την Άνοιξη στη δουλειά;

    Γιατί και το αντρικό στυλ θέλει τον τρόπο του και γιατί υπάρχουν και κανόνες και για το αντρικό ντύσιμο, ώστε το στυλ να το έχει στο τσεπάκι του! Και η αλήθεια είναι πως όταν χτυπά το ξυπνητήρι, ειδικά ένας άντρας, βαριέται να ψάχνει με τις ώρες τι να βάλει. Και όμως υπάρχουν εύκολοι τρόποι ώστε να ντυθεί με στυλ στο πι και φι και πραγματικά να ανταποκριθεί στο μέγιστο στις ενδυματολογικές απαιτήσεις της δουλειάς του.
  • Trendy καπαρντίνες: Το πανωφόρι της εποχής!

    Δεν υπάρχει πανωφόρι πιο διαχρονικό και πιο chic από μία κλασική καπαρντίνα η οποία αυτή την εποχή μπορεί να φορεθεί κυριολεκτικά όλη τη μέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ και να σας συνοδεύσει παντού. Στην πιο κλασική εκδοχή της, δηλαδή σε ταμπά και μπεζ, είναι ότι πιο all time classic υπάρχει αν και πλέον οι καπαρντίνες κυκλοφορούν σε έντονα χρώματα και σχέδια και μπορούν πραγματικά να κάνουν τη διαφορά.