Γυναικεία ρούχα

Πρόσφατα Άρθρα

  • Καιρός για πανωφόρια… καιρός για New Cult!

    Λίγες μέρες έμειναν για να υποδεχτούμε τον χειμώνα και αυτό που χρειαζόμαστε άμεσα είναι ζεστά, όμορφα πανωφόρια που θα συμπληρώσουν το στυλ μας. Τα πανωφόρια είναι μία επιλογή που συχνά μας απασχολεί περισσότερο από άλλα ρούχα καθώς συνοδεύουν τις περισσότερες εμφανίσεις μας. Επομένως είναι στοχευμένη και θέλουμε πάντα το καλύτερο.
  • Ο πλήρης οδηγός για τα καλύτερα πλεκτά!

    Είναι αναμφισβήτητα η εποχή τους, ταιριάζουν στην κυριολεξία με όλα, είναι ζεστά, είναι χουχουλιάρικα και έχουν επανέλθει πάρα πολύ στη μόδα. Μιλάμε για τα πλεκτά, κοντά ή μακριά, σε στυλ φορέματος, όποιο και να επιλέξετε, ένα είναι το σίγουρο, πως θα είστε μέσα στη μόδα και θα νιώθετε τη γλυκύτητα της ζεστασιάς τους.
  • Λάμπω από την χαρά μου!

    Λέει το τραγούδι αλλά εν όψει εορταστικής περιόδου αυτό που θέλουμε περισσότερο από όλα είναι να λάμψουμε, να είμαστε όμορφες και εντυπωσιακές με ρούχα και αξεσουάρ που ξεχωρίζουν για το στυλ τους και την ποιότητά τους. Φορέματα μοναδικά, με λεπτομέρειες που κερδίζουν τα εντυπώσεις, γόβες εντυπωσιακές, τσάντες μεταλλικές που δίνουν ένταση στην εμφάνιση, οι γιορτές είναι προ των πυλών και εμείς έτοιμες να τις κατακτήσουμε.