Γυναικεία παπούτσια

Πρόσφατα Άρθρα

  • Πραγματικά Happy Sizes!

    Τώρα είναι η ευκαιρία να επιλέξετε και να φορέσετε τα καλύτερα look της σεζόν, συνδυάζοντας τα με τον πιο μοναδικό τρόπο. Οι φετινές εκπτώσεις είναι ορμητικές και ανοίγουν το δρόμο ώστε η ντουλάπα μας να εμπλουτιστεί με ωραία ρούχα, για κάθε περίσταση και στιγμή.
  • Σαν να μπαίνει η Άνοιξη…

    Τα φλοράλ φορέματα δεν φοριούνται μόνο το καλοκαίρι, τότε βέβαια αποθεώνονται, χάρη στα χρώματα που είναι πιο έντονα και πιο φωτεινά. Μπορούμε όμως να τα φορέσουμε ιδανικά και τον χειμώνα, maxi ή mini, συνδυάζοντας τα με μπότες πάνω από το γόνατο, all star και με μποτάκια. Είναι εντυπωσιακά, αλλάζουν τη διάθεσή μας, είναι θηλυκά και αξεπέραστα.
  • Κάντο σαν τον Beckham

    Με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο ο David Beckman διακρίνεται όχι μόνο για την εξωτερική του ομορφιά αλλά και για το στυλ του, που εν μέρει κρύβεται στα γονίδιά του, από την άλλη όμως και στην επιλογή των ρούχων του. Παρατηρώντας προσεκτικά τις εκάστοτε φωτογραφίες, διαπιστώνω ότι λατρεύει τα περίεργα t-shirts, τις ζακέτες, φορά επίσης sneakers όχι συμβατικά αλλά πιο τολμηρά, ενώ συχνά ο φακός τον συλλαμβάνει με denim ή καρό πουκάμισα που τα τιμά ιδιαιτέρως.