Οδηγός μόδας και on-line shopping. Διαβάστε για τις τάσεις, πάρτε ιδέες και ψωνίστε βλέποντας χιλιάδες προϊόντα από τα μεγαλύτερα e-shops.
Είναι εκείνες οι μυρωδιές που νομίζεις πως ο Θεός έχει βάλει το χέρι του . Εκείνες οι μέρες της απόλυτης κατάνυξης, που είτε πιστεύεις είτε όχι, η ατμόσφαιρα σε παρασέρνει. Νιώθεις ένα τσίμπημα στην καρδιά για εκείνους που έφυγαν, νιώθεις να συγκλονίζεσαι από το Αι γενεαί πάσαι , να περιμένεις την Ανάσταση, όχι μόνο του Χριστού αλλά & την εσωτερική σου ανάσταση.
Cool και άνετα, αυτά τα φαρδιά παντελόνια, είναι το νέο hot trend για την άνοιξη και το καλοκαίρι και ο καλύτερος τρόπος να τα φορέσετε, είναι σε συνδυασμό με ένα άκρως θηλυκό crop top!

Easter break

Το Πάσχα πλησιάζει και όλοι ετοιμαζόμαστε για μια εξόρμηση από μικρή έως μεγάλη. Είτε επισκεφθείτε το χωριό σας, είτε ταξιδέψετε μέχρι τα ελληνικά νησιά αλλά ακόμη κι αν βρεθείτε στην εξοχή σε κοντινή απόσταση σας έχουμε τη λύση για το τι θα πρέπει να περιέχει η βαλίτσα των διακοπών.

3 επιλογές outfit για τις διακοπές σας με 100 ευρώ

Το Πάσχα είναι προ των πυλών και για όσες αδράξουν την ευκαιρία για ένα μικρό ταξίδι, ή για να περάσουν τις διακοπές στον τόπο καταγωγής τους, δεν είναι ανάγκη να κουβαλάνε μαζί μια τεράστια βαλίτσα! Σας προτείνω τρία διαφορετικά σύνολα με βάση το απόλυτο trend, την δαντέλα, που μπορείτε να φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ αλλάζοντας τα αξεσουάρ, θα σας συνοδεύσουν από την εκκλησία, στα κλαμπ, και το κόστος τους δεν ξεπερνάει τα 100 ευρώ συμπεριλαμβανομένων και των παπουτσιών!

Ανοιξιάτικο Fashion e-Shop!

Έφτασε πια η στιγμή που ξεδιαλέγουμε από την ντουλάπα μας τα ρούχα που δε θα χρειαστούμε για την Άνοιξη και το καλοκαίρι και ήδη το μυαλό μας πετάει σε μελλοντικές επιλογές, αναζητώντας πάντα ρούχα και αξεσουάρ με κριτήριο την καλή ποιότητα αλλά σε συνδυασμό και με καλές τιμές.