Οδηγός μόδας και on-line shopping. Διαβάστε για τις τάσεις, πάρτε ιδέες και ψωνίστε βλέποντας χιλιάδες προϊόντα από τα μεγαλύτερα e-shops.
Κάθε φορά που επισκεπτόμαστε ένα On-line shop αυτό που επιζητούμε είναι ποικιλία προϊόντων, έναν οδηγό που θα μας βοηθήσει να επιλέξουμε ρούχα και αξεσουάρ για όλη την οικογένεια, με τον πιο εύκολο και εύχρηστο τρόπο. Το Liveshopping πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις...
Είναι παιχνιδιάρικα, κομψά, άνετα και επιβεβαιώνουν πως ένα ολόσωμο outfit μπορεί να αναδείξει μοναδικά την stylish και θηλυκή πλευρά μας. Ο λόγος για τα overalls ή αλλιώς jumpsuits που σε κάθε εκδοχή, γραμμή και χρώμα έγιναν ένα από τα πιο hottest trends της σεζόν.

Μόδα είναι θα περάσει…

Η μόδα, αν και έχει συνδεθεί με το ρούχο, ουσιαστικά αποτελεί την επικράτηση μίας ενιαίας αισθητικής αντίληψης που αγγίζει όλα τις εκφάνσεις της ανθρώπινης δραστηριότητας. Έχει πολέμιους και φίλους, έχουν γραφτεί ρήσεις, άρθρα και απόψεις για αυτήν, ενώ η φαντασία και η οικονομία "σφάζονται" στα πόδια της.

Fashion Diary "Elle Mcpherson The Body"

Φαίνεται σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε που έκοβα τις σελίδες των περιοδικών με φωτογραφίες της για το λεύκωμα μου. Και ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να πιστέψω στην απόλυτα φυσική ομορφιά και φινέτσα της. Τι και αν έγινε 50 ετών (παρακαλώ!) στις 29 Μαρτίου, η Elle Macpherson ή αλλιώς "The Body" επιβεβαιώνει την φράση "η πραγματική ομορφιά μιας γυναίκας φαίνεται από τα 40 και μετά".

Τάσεις: Culottes

Cool και άνετα, αυτά τα φαρδιά παντελόνια, είναι το νέο hot trend για την άνοιξη και το καλοκαίρι και ο καλύτερος τρόπος να τα φορέσετε, είναι σε συνδυασμό με ένα άκρως θηλυκό crop top!