Έχουν και οι εύσωμες στυλ στη μόδα

Έχουν και οι εύσωμες στυλ στη μόδα
Στυλιστικά tips για τις εύσωμες δίναι η Μίνα Ζαχαριάδου στο noikokyra.gr. Κορσέδες, εσώρουχα, αξεσουάρ, υπόδηση, θα βρείτε συμβουλές για όλα: Επειδή φοράτε ρούχα σε μεγαλύτερο μέγεθος δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε και στυλ. Αρκεί φυσικά να φροντίσετε κατάλληλα τον εαυτό σας και να δώσετε στο ντύσιμό σας τη δική σας σφραγίδα και προσωπικότητα. Αν δεν γνωρίζετε από που να αρχίσετε, εδώ θα βρείτε μερικά μυστικά μόδας για εύσωμες γυναίκες... Tip: Η Laredoute έχει ένα section με μεγάλα μεγέθη, όπου μπορείτε να παραγγείλετε on-line.

Πως σας φαίνεται; Γράψτε τα σχόλιά σας...

Πρόσφατα Άρθρα

  • Είναι παιχνιδιάρικα, κομψά, άνετα και επιβεβαιώνουν πως ένα ολόσωμο outfit μπορεί να αναδείξει μοναδικά την stylish και θηλυκή πλευρά μας. Ο λόγος για τα overalls ή αλλιώς jumpsuits που σε κάθε εκδοχή, γραμμή και χρώμα έγιναν ένα από τα πιο hottest trends της σεζόν.
  • Η μόδα, αν και έχει συνδεθεί με το ρούχο, ουσιαστικά αποτελεί την επικράτηση μίας ενιαίας αισθητικής αντίληψης που αγγίζει όλα τις εκφάνσεις της ανθρώπινης δραστηριότητας. Έχει πολέμιους και φίλους, έχουν γραφτεί ρήσεις, άρθρα και απόψεις για αυτήν, ενώ η φαντασία και η οικονομία "σφάζονται" στα πόδια της.
  • Φαίνεται σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε που έκοβα τις σελίδες των περιοδικών με φωτογραφίες της για το λεύκωμα μου. Και ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να πιστέψω στην απόλυτα φυσική ομορφιά και φινέτσα της. Τι και αν έγινε 50 ετών (παρακαλώ!) στις 29 Μαρτίου, η Elle Macpherson ή αλλιώς "The Body" επιβεβαιώνει την φράση "η πραγματική ομορφιά μιας γυναίκας φαίνεται από τα 40 και μετά".